SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő

-40%
Raktárkészlet: 32 db
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő

Akár 92%-os tartós szőrtelenséget érhetsz el ezzel a fájdalommentes és kétszeres biztonsági védelemmel ellátott otthoni IPL villanófényes szőrtelenítő géppel. Az innovatív automatikus villantás rendszerrel és más HPL készülékeinkhez képest akár 2x gyorsabb villantásokkal még kényelmesebbé válik a szőrtelenítés!

Garancia :
3 év
58 790 Ft
Akció: 34 990 Ft
Kezdete: 2021.12.01   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

Ha szeretnéd eltávolítani a nemkívánatos szőrt a testedről vagy az arcodról, többféle módszer közül választhatsz: borotválás, gyantázás vagy epilálás. Sajnos az eltávolított szőr hajlamos nagyon gyorsan visszanőni, és miután igénybe vetted ezeket a módszereket, a bőröd begyulladhat, bőrirritációt vagy szőrbenövést tapasztalhatsz. Fedezd fel a szőrtelenítést egy teljesen új aspektusból: Silk'n Jewel LUXX 200.000. Ez a szőrtelenítő eszköz villanófényes technológiát használ a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására - fájdalommentesen, sőt, csöppet sem kellemetlenül. Mi több, a Jewel LUXX egy nagy újdonságot rejt magában: az automatikus villantás jelentősen lecsökkenti a tartós szőrtelenítésre szánt időt.

Miért a Silk'n Jewel LUXX?

 • A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított HPL (továbbfejlesztett IPL technológia) technológiát használja a tartós szőrtelenítésre.
 • Automatikus Villanás Rendszer: a korábbi gépeknél gyorsabb szőrtelenítés az automatikus fényimpulzusoknak köszönhetően: nincs szükség gomb nyomogatásra, mint más készülékek esetén.
 • Alkalmas az arc és a teljes test kezelésére.
 • 200.000 fényimpulzus.
 • 5 energiabeállítási szint jellemzi.
 • Állítható sebesség.
 • Beépített bőr- és bőrszín-érzékelő szenzor.
 • Napozás után is használható (1-es energiaszinten).
 • 3 cm2-es kezelőfelület.
 • Ingyenes okostelefonos alkalmazás tartozik hozzá a kezelés beütemezéséhez.
 • Elegáns hordtáskával kapható.

Klinikailag bizonyított és szabadalmaztatott

A HPL (Home Pulse Light - Otthoni Villanófény) technológiát már az egész világon használják a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására. A technológiát klinikai vizsgálatoknak vetették alá, és vezető bőrgyászok tanúsítják, hogy a HPL készülékekkel biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan lehet eltávolítani a szőrt otthoni környezetben. A kezelést orvosok javasolják, klinikailag bizonyított és szabadalmaztatott. A Jewel LUXX készülék az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Jewel LUXX biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.

Automatikus Villanás Rendszer a gyorsabb szőrtelenítésért!

A Silk'n Jewel LUXX külseje teljesen különbözik a piacon lévő hasonló IPL és HPL szőrtelenítő gépektől. Csak egy gomb található rajta, mellyel ki- és be lehet kapcsolni, vagy egy másik teljesítménymódra lehet váltani. Ez azt jelelni, hogy nem kell gombot nyomkodnod ahhoz, hogy villanásokat adj le, így sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudod elvégezni a kezeléseket. Egyszerűen érintsd hozzá a készülék kezelőfejét a bőrfelülethez, és a Jewel LUXX automatikusan leadja a villanásokat. Két választási lehetőséged van: vagy egy kis területre fókuszálsz és a gépet egyik területről a másikra helyezed, vagy egy nagyobb területen csúsztatod át a készüléket, így percek alatt végezhetsz a kezeléssel. 

 

200.000 villanás a teljes test és arc kezelésére

Akár a lábadról, hónaljadról, arcodról, akár a bikinivonalról szeretnéd eltávolítani a szőrt, a Silk'n Jewel LUXX a megfelelő választás a számodra! A Silk'n Jewel LUXX 200.000 készülék használható mindezeken a területeken! A gép 3 cm2-es kezelőfeje tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is. Egyszerűen csúsztasd végig a készüléket a kezelendő felületen a villámgyors szőrtelenítésért. A Silk'n Jewel LUXX-szal nem kell aggódnod a többletköltségek miatt, mint pl. a lámpa cseréje. Ennek oka, hogy a Jewel LUXX pontosan 200.000 garantált villanásszámmal rendelkezik, amely nagyon hosszú ideig kitart. Ez tehát azt jelenti, hogy nem kell cserefejet vásárolnod. A Jewel LUXX bőven elég az egész test és az arc teljes kezeléssorozatára.  Természetesen férfiak is használhatják a Silk'n Jewel LUXX készüléket, hogy eltávolítsák a szőrt a hátukról vagy pl. a mellkasukról.

Állítható sebesség és 5 erősségi fokozat a maximális kényelemért!

A Silk'n Jewel LUXX készülékkel a Neked legmegfelelőbb tempóban tudod elvégezni a kezeléseket a nemkívánatos szőr tartós eltávolításáért. A Jewel LUXX összesen 5 energiabeállítással rendelkezik, melyek a villanások erejét, intenzitását, és a villantások közötti időt szabályozzák. Minél nagyobb energiaszintet választasz, annál hatékonyabb a kezelés, ugyanakkor a bőr színétől is függ, hogy a gép milyen energiaszintet engedélyez. Sötétebb bőrön a magasabb energiaszintek nem használhatók biztonsági okokból. Az energiaszinttel együtt változik az is, hogy a gép másodpercenként hány villanást ad le: ha az egyes energiaszintet választod ki, akkor a készülék másodpercenként egyet villant. Ez a leggyorsabb szint. Ez a fokozat akkor is jó választás, ha napoztál vagy napozni szeretnél. Ha a készüléket a legerősebb, 5-ös szinten használod, akkor 3,5 másodpercenként fog villantani. Ez a leghatékonyabb szint, ez vezet a legjobb eredményekhez.


Dupla biztonság: bőrszínérzékelő szenzor védi a bőrt, bőrérzékelő szenzor a szemet

A bőr nem mindenhol ugyanolyan színű: a test egyes részein sokkal pigmentáltabb, mint máshol, vagy sötétebb a barnulás miatt. A Jewel LUXX beépített bőrszínérzékelő szenzorral ellenőrzi a bőr színét. Ha a bőr túl sötét, a készülék nem bocsát ki fényimpulzust a magasabb energiaszinteken. Ebben az esetben úgy tudod folytatni a kezelést, ha alacsonyabb fokozatra váltasz. Ezen kívül egy másik biztonsági mechanizmus is be van építve a készülékbe, mely a szem biztonságáért felelős. A készülék csak akkor villant, ha a kezelőfej közvetlenül érintkezik a bőrfelülettel, a levegőbe vagy a szembe így nem lehet villantani. Nézd meg az alábbi bőr- és szőrszíntáblázatot, hogy meg tudd állapítani, milyen fokozaton érdemes használnod a készüléket.


Akár 92%-os szőrcsökkenés

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Silk'n Jewel LUXX 200.000 a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén. A szabadalmaztatott és klinikailag bizonyított technológia világszerte ismert arról, hogy hatékonyan akadályozza meg a nemkívánatos szőr visszanövését. A készülék 3 cm-es kezelőfején keresztül fényimpulzusokat bocsát ki, melyek a szőrt érzékelve eljutnak a szőrtüszőhöz és a szőrszálak kihullását eredményezik. 3-4 kezelés elegendő ahhoz, hogy akár 50%-os szőrcsökkenést érj el. Sőt, a kezeléssorozat végén, a szőr akár 92%-ától is tartósan megszabadulhatsz.


Napbarnított bőrön is használható

A tartós szőrtelenítők használata gyakran nem ajánlott a napbarnított bőrön. De a Silk'n Jewel LUXX ebben az esetben is különbözik a világ készülékeitől. Napozás után is lehet használni a Silk'n Jewel LUXX készüléket. Az egyes energiaszint célja kifejezetten a biztonságos használat napozás előtt és után is. Használd nyugodtan a villanófényes szőrtelenítőt napozás után is bármikor, az 1-es energiaszinten!

 

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással!

Kattints a lenti gombok valamelyikére, hogy letöltsd a Jewel LUXX-hoz tartozó alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabottan megtervezheted. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Az Android és iPhone rendszerekre is elérhető Silk'n app minden, a szőrtelenítés során felmerülő kérdésedre választ ad.

 

Így is ismerheted: Silkn Jewel LUXX 200000 IPL villanófényes szőrtelenítő, Silkn Jewel LUXX 200000 HPL villanófényes szőrtelenítő 

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Jewel LUXX a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is

 

 

 

 

 

 

Termékspecifikációk
Színek
Méret (magasság, szélesség, mélység)
180 x 180 x 100 mm
Súly
200 g
Doboz tartalma
Villanófényes szőrtelenítő készülék, töltő, elegáns hordtáska, tisztító kendő
Energiaforrás
Vezetékes
Cserélhető fej
Nem
Funkciók
Szőrtelenítés
Villanó felület
3 cm2
Villanásszám
200.000
Testrészek
Minden testrészen használható. (Minden tartós szőrtelenítő gépnél kivételt képez: szemkörnyék)
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Igen
FDA jóváhagyás
Van
Szőrcsökkenés mértéke a teljes kezeléssorozat végén
Akár 92%
Teljesítménybeállítás
5 fokozat
Mobilos akalmazás a kezelések nyomon követéséhez
Van
Alkalmas szőrszínek
Még világosabb szőrszínek esetén is használható
Bizonsági szenzorok
Bőrszínérzékelő szenzor, Bőrérzékelő szenzor
Fájadalommentes kezelés
Igen
Napozás után is használható
Igen, 1-es fokozaton
Klinikailag tesztelt
Igen
Kezelési idő
Az első négy kezelés két hetente, a következő 4 kezelés havonta
Technológia
Villanófényes HPL szőrtelenítő technológia, Automatikus Villanás Rendszer, Touch&Glide technnológia
Raktárkészlet
32 db
Cikkszám
JWX20PE3001
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac