SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő

-26%
Raktárkészlet: 4 db
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő
SILK'N Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő

Végre egy tartós szőrtelenítési eljárás világosabb szőrre (pl. szőke vagy ősz), illetve sötétebb bőrtónusokra is! A továbbfejlesztett eHPL technológiával szinte minden bőr- és szőrszínen hatékonyan elvégezhető a kezelés. Szinte végtelen, 400.000 villanással!

Garancia :
3 év
107 490 Ft
Akció: 79 990 Ft
Kezdete: 2021.08.17   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

A Silk'n Infinity a forradalmi IPL (HPL) villanófény technológia továbbfejlesztett változatát, az eHPL-t alkalmazza a tartós szőrtelenítéshez.
Mostantól lehetővé vált, hogy a szőrszálakat egy sokkal hatékonyabb módon hatástalanítsuk azáltal, hogy a bőr pórusait kitágítjuk és ezzel elérjük, hogy az optikai energia mélyen behatoljon a szőrtüszőbe. Az is megvalósítható vele, hogy kozmetikumok, pl. testápoló bejusson a bőr alsó rétegeibe, hogy a bőr textúráját és ragyogását javítsa. Egy figyelemre méltó technológiai fejlesztés vált lehetővé kizárólag a Silk’n Infinity-ben.

A tartós szőrtelenítés legújabb technológiája

A Silk'n bemutatja a tartós szőrtelenítés legújabb technológiáját. A forradalmi eljárás teljesen feleslegessé teszi az olyan hagyományos szőrtelenítő eljárásokat, mint a borotválás, epilálás vagy a gyantázás. Büszkék vagyunk rá, hogy a Silk'n bevezette az Infinity-t és vele az eHPL technológiát, mely az IPL-hez és a HPL-hez hasonlóan a fényimpluzusokat használja fel a tartós szőrtelenítéshez, de a kutatók mindezt továbbfejlesztették a bőrpórusok kitágításával. Ezzel a módszerrel a villanófény optimálisan jut el a szőrtüszőhöz, így sokkal hatékonyabban válik lehetővé a nemkívánatos szőrnövekedés megállítása, benőtt szőrszál, bőrpír vagy más irritáció nélkül. Végre Te is megtapasztalhatod a sima bőr érzését fájdalom vagy bármilyen irritáció nélkül, tartósan. 

 

Miért a Silk'n Infinity?

 • A legújabb technológiát használja a tartós szőrtelenítésre 
 • Minden bőrszínnél és szinte minden hajszínnél alkalmazható, beleértve a legsötétebb bőrtónusokat is
 • Nagy sebességű 5 energiaszinten működik: akár kétszer gyorsabban távolítja el a szőrt, mint a korábbi HPL szőrtelenítők
 • Használható a testen és az arcon is: fájdalommentesen és irritáció nélkül 
 • 400.000 fényimpulzussal rendelkezik.
 • Akár 92%-os szőrcsökkenés a kezeléssorozat befejeztével 
 • Villantásos és csúsztató módszer
 • 3 cm2-es kezelő felület, így az érzékeny területek is könnyedén kezelhetőek
 • Nincs szükség fejcserére
 • Ingyenes alkalmazás tartozik hozzá a kezelés beütemezéséhez
 • Bluetooth kapcsolattal, hogy nyomon tudd követni, hogy hány villanást használtál el, illetve mennyi van még hátra
 • Stílusos kis tároló dobozban kapható

Az eHPL technológia

Az eHPL a tartós szőrtelenítés legújabb technológiáját képviseli, és az első alkalommal a Silk'n Infinity 400.000-esben érhető el. A gép a korábban bevezetett és világszerte elismert HPL technológiát használja és ahhoz tesz még hozzá további előnyöket. A galvánenergia és az optikai energia kombinációját használja a tartós szőrtelenítésre. Ez az együttműködés lehetővé teszi a szőrszálak még hatékonyabb eltávolítását, hiszen megnyitja a bőr pórusait, és így a fényimpulzusok optimálisan érik el a hajhagymákat. Emellett az összes bőr és majdnem mindegyik hajszínen használható a tartós szőrtelenítő gép, beleértve még a legsötétebb bőrtónusokat is. Továbbá a Silk'n Infinity lehetővé teszi, hogy a szőrszálakat fájdalommentesen, villámgyorsan tudd eltávolítani, irritáció vagy benőtt szőrszálak nélkül! A teljes test kezelése csupán 20 percig tart. 

Alkalmazható a testen és az arcon

Ha van nemkívánatos arc- vagy testszőrzeted, akkor a Silk'n Infinity a Neked való választás! A készüléket mindkét területen lehet használni. Magas villanásszáma elegendő több terület tartós szőrtelenítésére. Továbbá férfiak és nők is használhatják. Gyakran kezelt területek közé tartozik a láb, a kar, a hónalj, bikinivonal, arc, mellkas.

Könnyű használat

A készüléket kétféleképpen lehet használni:

 • Villantásos módszer: Villantasz a kezelendő felületre, majd a készüléket a következő területre helyezed és ott is villantasz.
 • Csúsztatás: A villantás gombját folyamatosan nyomva tartva csúsztatod a bőrödön a készüléket, így kényelmesen és gyorsan tudsz haladni.

Nincs szükség tartozékcserére - 400.000 villanás

A félelmetesen nagy számú, 400.000-es villanásszámmal egy életre szóló megoldást élvezhetsz, így nem kell cserélned a lámpákat - további pénzt megspórolva ezzel. 

Orvosok ajánlják

A Silk'n Glide az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Silk'n Glide biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.

Klinikailag bizonyított

A Silk'n Infnity hatékonysága és biztonságossága klinikailag bizonyított. Az IPL villanófény technológiát arra tervezték, hogy a fény alapú szőrtelenítés minden klinikai előnyét otthon is élvezni lehessen. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy éven át tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n Infinity kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban.

Borotválás, gyantázás, epilálás vs. tartós szőrtelenítés

A hagyományos szőrtelenítési módszerek, mint a borotválás, gyantázás, vagy a csipesz fájdalmasak lehetnek és bőrirritációt okozhatnak. Gyakran marad utánuk borosta, fájdalmas bőrpír vagy benőtt szőrszál. És persze a szőr is gyorsan visszanő.

A hagyományos módszerrel való szőrtelenítés mellékhatásai:

Ezzel szemben az eHPL technológia fájdalommentes és nincsenek irritációk

Az eHPL kezelések teljesen fájdalommentesek, nem okoznak bőrirritációt; és így teszik lehetővé a szép és végtelenül sima bőrt! A nagy sebességű fényimpulzusokkal az Infinity akár kétszer olyan gyorsan is képes működni, mint a Silk'n más tartós szőrtelenítő eszközei. Ezzel a leggyorsabb tartós szőrtelenítővé válik a Silk'n kínálatában. A szuper gyors fényimpulzusokkal a kezeléseket rendkívül gyorsan el lehet végezni. Az eszköz által kibocsátott fényimpulzusok 1 vagy 2 másodpercenként váltják egymást. Ez azt jelenti, hogy a készülék könnyedén siklik a bőrödön anélkül, hogy várnod kellene a fényimpulzusokra (ugyanakkor legyen időd áttérni a következő területre). A 3 cm2-es kezelőfej ideális a kisebb területekre is, mint pl. az arc, a hónalj vagy a bikinivonal. 

Minden bőrszínen és szinte az összes hajszínen használható

Eddig nem volt lehetséges az ősz, szőke vagy vörös szőr tartós eltávolítása otthoni módszerekkel. Az Infinity-vel már lehetőséged van erre! A sötétebb haj- és sötétebb bőrszínek esetén is hatékony a kezelés, beleértve a legsötétebb bőrszínt is. Az alábbi táblázat megmutatja, milyen bőr- és hajszíneken alkalmazható a készülék. 

Akár 92%-os szőrcsökkenés

A készülék könnyedén használható és gyors eredmények érhetőek el vele. A Silk'n Infinity-vel az is lehetséges, hogy a teljes kezeléssorozat végén a szőrszálak 92%-ától megszabadulj. A Silk'n Infinity egy bőrszín-érzékelő szenzort tartalmaz a biztonságos kezelések érdekében. Továbbá egy olyan biztonsági funkcióval látták el, mely védi a szemet a véletlen villanásoktól (bőrérzékelő szenzor). Ennek köszönhetően a készülék csak akkor ad le villanást, ha a kezelőfej a bőrrel érintkezik, amivel lehetetlenné válik a levegőbe való villantás. 

5 beállítás közül választhatsz

A Silk'n Infinity-ben 5 teljesítménybeállítás van, melyek külön-külön kiválaszthatóak. Az 1-es gomb a legalacsonyabb, az 5-ös pedig a legmagasabb teljesítményt állítja be. Az Infinity első használatakor az 1-es beállítást javasoljuk kipróbálni. Ha úgy érzed, hogy kényelmes számodra ez a fokozat, akkor magasabb szintre léphetsz. Minél magasabb a teljesítménybeállítás, annál hatékonyabb a kezelés. A Silk'n Infinity még a legmagasabb energiaszinten sem okoz fájdalmat. 

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással és kövesd nyomon a villanások számát!

Kattints a lenti gombok valamelyikére hogy letöltsd az Infinity-hez tartozó alkalmazást!

Az új Silk'n Infinity Bluetooth segítségével tartja a kapcsolatot a telefonoddal, így a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabottan megtervezheted. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Az Android és iPhone rendszerekre is elérhető Silk'n app az izzó élettartamáról is tájékoztat, sőt, minden, a szőrtelenítés során felmerülő kérdésedre választ ad.

Így is ismerheted:
Silkn Glide Infinity 400000 IPL villanófényes szőrtelenítő, Silkn Glide Infinity 400000 HPL villanófényes szőrtelenítő

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Infinity a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is.

Termékspecifikációk
Színek
Méret (magasság, szélesség, mélység)
180 x 180 x 100 mm
Súly
0,2 kg
Energiaforrás
Vezetékes
Cserélhető fej
Nem
Funkciók
Szőrtelenítés
Villanó felület
3 cm2
Villanásszám
400.000
Testrészek
Minden testrészen használható. (Minden tartós szőrtelenítő gépnél kivételt képez: szemkörnyék)
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Igen
FDA jóváhagyás
Van
Szőrcsökkenés mértéke a teljes kezeléssorozat végén
Akár 92%
Teljesítménybeállítás
5 fokozat
Mobilos akalmazás a kezelések nyomon követéséhez
Van
Villanásszám nyomon követése Bluetooth kapcsolattal
Van
Alkalmas szőrszínek
Még akár szőke, ősz vagy vörös szőrszínen is használható
Bizonsági szenzorok
Bőrszínérzékelő szenzor, Bőrérzékelő szenzor
Fájadalommentes kezelés
Igen
Napozás után is használható
Igen, 1-es fokozaton
Klinikailag tesztelt
Igen
Kezelési idő
Az első négy kezelés két hetente, a következő 4 kezelés havonta
Technológia
Villanófényes eHPL szőrtelenít technológia
Raktárkészlet
4 db
Cikkszám
INF1PE1001
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac