SEBO Airbelt D4 Komfort porszívó

SEBO Airbelt D4 Komfort porszívó

A SEBO D4 Komfort porszívó háromszoros szűrőrendszerével és S-Class kórházi tisztaságú levegőszűrőjével kifejezetten ajánlott allergiások és asztmások számára is. Erős, 890 wattos motorjával kitűnő szívóteljesítményt biztosít minden felületen. A porszívót körülölelő Airbelt légöv megvédi a bútorokat az ütközésektől. Nagy, 6 literes porzsákjával és extra nagy 15,5 méteres hatótávolságával nagy területek tisztítására is kitűnően alkalmas. Rendkívül kényelmes használat: a szívóerő fogantyúról irányítható. Egyedülálló 4 év garanciával.

Garancia :
4 év
Előre látható szállítás:
Rendeléstől számított 2 héten belül
134 990 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

Minden megvan benne, amit egy jó porszívóban keresel; sőt, még több is... A SEBO Airbelt D porszívó egyensúlyba hozza a külső megjelenést és a praktikumot.

Az SEBO D ütközésvédő Airbelt légöv technológiája, extra kényelmi funkciói, kitűnő teljesítménye, nagy porkapacitása, három porszívóba épített alap tartozéka, további alap tartozéka (deluxe kombi fej) az Airbelt D4 porszívót a háztartási porszívók kiemelt modelljévé teszik.

A porszívótest praktikus tervezésű kör alakú eleje ideális megoldás az akadályok kikerülésére (az Airbelt légöv segítségével), valamint lehetővé teszi a nagy, 6 literes porzsák porszívóba helyezését is, mely ár-érték arányt tekintve a SEBO legjobb és legtakarékosabb porzsákja. A 6 literes porzsák és az extra hosszú, így rendkívüli mobilitást biztosító, 15,5 méteres tisztítási távolság kifejezetten nagy lakásokhoz optimalizálja a SEBO D porszívót (100 m2 felett).

A háromlépcsős szűrőrendszer, az Ultra Bag porzsák, a beépített S-Class kórházi szintű szűrőrendszer és a motoros hengerkefe fej (külön megvásárolható) közös "munkájával" elérhető a kivételesen mély, precíz tisztaság és tiszta kibocsátott levegő. Ezáltal a SEBO D4 Komfort modell kifejezetten ajánlott allergiások, háziállat-tulajdonosok és az extra tisztaság kedvelői számára.


A SEBO Airbelt D4 Komfort előnyei:

 • 4 év garancia
 • 15,5 m hatósugár és 6 liter kapacitású porzsák nagyobb területek porszívózásához
 • Erős 890 wattos turbofan motor turbina technológiával
 • Rendkívül csendes
 • Fogantyú a porszívócsövön a könnyű irányításért
 • Fogantyúról szabályozható szívótejesítmény, valamint be-, és kikapcsolható szívás
 • Airbelt légöv ütközéstompító (megvédi a bútorokat az ütközéstől)
 • 380°-ban körbeforgó porszívócső a porszívótesthez való csatlakozásnál
 • A porszívótest elejének kör alakú kivitelezése a védelem és a helytakarékosság jegyében
 • A levegő útjának optimalizálása a kúp alakú szívócsővel
 • Háromlépcsős mikroszűrőrendszer
 • Készülékbe épített alap tartozékok
 • Masszív ABS "legó" műanyag külső ház
 • Rozsdamentes acél teleszkópos cső gyorscsatlakoztatóval
 • Beépített S-Class kórházi szintű szűrőrendszer
 • Háromrétegű Ultra Bag antisztatikus porzsák és szűrő
 • Könnyű és higiénikus porzsákcsere zárófedéllel
 • Porzsáktelítettség kijelző
 • Kétféle parkolóállás
 • Négy gumírozott bolygókerék
 • Allergiásoknak ajánlott porszívó

Innováció

Az intelligens tervezés során a "D" modell minden jellemzőjét megvizsgálták. Így jött létre:

 • az ergonomikus és kényelmes fogantyú, melyet a könnyű kezelhetőség érdekében a porszívócsövön helyeztek el,
 • a könnyű teleszkópos cső gyorscsatlakoztatóval,
 • az "Airbelt" légöv rendszer, mely egy külső védőburkolat a porszívótesten az ütközések ellen,
 • a porszívótest elejének kör alakú kivitelezése a védelem és a helytakarékosság jegyében
 • a könnyű és higiénikus porzsákcsere (zárófedéllel),
 • állandó szívóerő (még a porzsák telítődésekor is) és porzsáktelítettség kijelző
 • az erős motor,
 • a professzionális tisztítófejek, melyeket beépítették a porszívótestbe, hogy mindig kéznél legyenek,
 • a négy gumírozott bolygókerék,
 • kétféle parkolóállás,
 • LED-lámpa a szívóerő ellenőrzéséhez,
 • extra nagy (6 literes) porzsák és extra nagy (15,5 m) tisztítási távolság
 • és számos más kényelmi és praktikus tulajdonság, melyek egységet alkotva hatékonyan működnek az otthonod tisztaságáért. 

Teljesítmény

Az erőteljes 890 wattos turbofan motor, a professzionális tisztítófejek, és a rendkívül hatékony légáramlás kombinációja kiemelkedő tisztítási teljesítményt biztosítanak bármilyen felülettípusra és bármekkora méretű otthonok számára.

A maximális tisztítási teljesítmény érdekében a levegő útját optimalizálták, és bevezették a kúp alakú szívócsövet, mely nem gátolja a szívóerő útját, sőt, erősíti azt.

A turbofan motor a legmodernebb turbina technológiát használja a kitűnő tisztítási teljesítmény érdekében.

Irányíthatóság

A könnyű manőverezhetőségért a kényelmes, porszívócsövön elhelyezett fogantyú és a négy gumírozott bolygókerék felel; e két funkció nagymértékben megkönnyíti a porszívó könnyen kezelhetőségét. A gumírozott bolygókerekek gördülékenyen és biztonságosan siklanak a felületen, még a kanyarokban is. A könnyű teleszkópos cső segítség a kar számára az porszívócső emelése és tartása során. Mivel a szívóerő fokozatmentesen szabályozható a fogantyúról, sőt, a fogantyún a szívás akár teljesen le is állítható, ezért nem csupán a porszívó irányítása, hanem kezelése is rendkívül könnyűvé válik, hiszen ezzel a funkcióval hajolgatás nélkül állíthatjuk a különböző felületekhez szükséges szívóerőt.


Extra nagy, 15,5 méteres tisztítási távolság

Extra hatósugár, extra kényelem! A 15,5 méteres tisztítási távolság jelentősen csökkenti a takarítás idejét, mert a kábelt nem kell az egyik aljzatból a másikba áthelyezni. A 12 méter hosszú kábel visszacsévélése egyszerűen, egy gombnyomással elvégezhető.

Szűrőrendszer

A tiszta beltéri levegő elsőrangú azok számára, akik allergiások, háziállatot tartanak, kisgyermekkel élnek együtt vagy csak pormentes otthont szeretnének.

Allergiaellenes porszívó S-Class kórházi szintű szűrővel

A D család háromlépcsős szűrőrendszerrel dolgozik, mely bizonyított hatékonyságú szűrést biztosít. Az összes Airbelt D porszívóhoz gyárilag beépített S-Class szűrő tartozik, mely rendkívül magas, kórházi szintű szűrést biztosít.


A SEBO D széria ugyanakkor a szabadalmaztatott Airbelt külső szűrést is biztosítja, mely annyit jelent, hogy az Airbelt légöv kiáramló diffúzorként működik, tehát magán a légövön keresztül áramlik ki a megszűrt levegő, a porszívótesten körbe. A szerteágazó levegőkiáramlás megakadályozza a légnyomás kialakulását, mely ellenkező esetben az allergének légkörbe kerülését eredményezheti.

Háromlépcsős szűrőrendszer

1. lépcső: Ultra Bag porzsák

Az első és legfontosabb lépcső a 6 literes Ultra Bag porzsák. A hagyományos papírporzsákokkal ellentétben a SEBO D széria porzsákja elektrosztatikusan feltöltött mikroszálakból épül fel, melyek magukhoz vonzzák a porszemeket és magukhoz kötik azokat; hasonló módon, mint amikor a tv képernyője vonzza a port. Más porzsákok könnyedén eltömődnek, mert a por nem tud könnyedén átjutni rajtuk. Az elektrosztatikus anyagnak viszonylagosan nyitott textúrája van, mely nem tömődik el, ugyanakkor magához vonzza a részecskéket, így több szennyeződést fog magában tartani, mint más, nagyobb papír porzsákok.

A 6 literes porzsák élettartama extra hosszú, így jóval ritkábban van szükség cseréjére. Emiatt gazdaságos is, hiszen kevesebbszer van szükség a csereporzsák megvásárlására. A SEBO porszívók porzsákja rendkívül higiénikus. A porzsákcsere rendkívül egyszerű és magától értetődő.

2. lépcső: Motorszűrő

Az elektrosztatikus motorszűrő egyrészt védi a motort, másrészt megszűri a mikroszkopikus porrészecskéket.

3. lépcső: S-Class külső szűrő

Az S-Class szűrő annyiban tér el a közismert (szintén kitűnő hatékonyságú) HEPA szűrőtől, hogy míg a HEPA szűrő szorosan kapcsolódó háló szálakból épül fel, melyekbe a levegő áthaladáskor beszorulhat vagy fennakadhat, addig az S-Class szűrő olyan hálókat használ, melyek nem ilyen szilárdak (így a levegő nem szorulhat be). A szűrő elektrosztatikus tulajdonságai miatt a szűrési hatékonyság rendkívül magas, hiszen a szűrő magához vonzza a részecskéket.

Könnyű és higiénikus porzsákcsere

Csak egy porzsákos rendszer tud teljesen higiénikus és biztonságos koszeltávolítást nyújtani. Az Ultra Bag porzsákot forradalmian elektrosztatikusan feltöltött gyapjúból készítették, amely mikroszűrést biztosít és eltömődés nélkül képes magába szívni még a finom port is. Az Ultra Bag porzsák könnyen illeszkedik a helyére és szilárdan ott marad a porszívó tetejének bezárását követően is. A beépített zárósapka biztosítja, hogy csere közben is minden kosz és por benne maradjon a zsákban.

Beépített szívóerőszabályozás

A szívás a fogantyúról és a készülékről is be- és kikapcsolható, illetve többféle erősség szerint rendkívül egyszerűen szabályozható, közvetlenül a fogantyúról. A szívóerőszabályozó fokozatmentes, így a Te és az adott felület számára legmegfelelőbb beállítást választhatod, legyen szó keménypadlóról, szőnyegről, kárpitról, függönyről, vagy bármi másról, amit porszívózni szeretnél.

Kúp alakú szívócső a szívóerő optimalizálásért

Egyedi kialakításának köszönhetően a folyamatosan vékonyodó, kúp alakú szívócső 320°-ban forgatható csatlakozójával maximalizálja a légáramlást, minimalizálja az eltömődés lehetőségét és javítja a manőverezhetőséget. 

Szabadalmaztatott Airbelt ütközésvédő az otthonod védelméért

Hiszünk benne, hogy a SEBO porszívói biztosítják a legtöbb védelmet a falak és a bútorok számára. A porszívó nagy sűrűségű anyagból álló Airbelt légöve a porszívótestet körbefonva elnyeli az ütődéseket, így sem a porszívó, sem a fal nem károsodik, ha véletlenül a porszívó nekiütődik a felültnek. A kétrétegű légöv külső része lycra-keverék anyagból készült, így karcolások sem keletkezhetnek a bútororok felületén.

Emellett további védelmet biztosít, hogy a D sorozat négy gumírozott bolygókerekét acél tengelyre szerelték és puha anyaggal vonták be, így a porszívó kemény műanyag helyett puha lábakon áll annak érdekében, hogy megelőzze a padló károsodását. A masszív "terepjáró" stílusú görgőket úgy tervezték, hogy bármilyen felületen könnyedén és csendesen gördüljenek.

Strapabíró, akár a Lego

A Németországban gyártott SEBO porszívók a vastag, megerősített, úgynevezett ABS műanyag házból, alumínium és fém alkatrészekből, acél tengelyekből és csapágyakból, valamint csúcsminőségű motorokból készülnek. Az ABS műanyag rendkívül ütésálló és strapabíró. Sokan leginkább a híres Lego játékokról azonosítják. Ez a játék híres keménységéről és törhetetlenségéről. A SEBO porszívók esetén ez több, mint egy évtizedes felhasználást jelent háztartási használat esetén.

Minden SEBO porszívót teljes mértékben tesztelnek, mielőtt az adott modell elhagyja a gyárat. Független vizsgálatok folyamatosan azt mutatják, hogy a SEBO az egyik legmegbízhatóbb porszívó márka. Így biztos lehetsz abban, hogy ha SEBO-t veszel, akkor a legjobbat veszed.

Kétféle parkolóállás

Az Airbelt D porszívót kétféle parkolóállásba lehet állítani akár szüneteltetéshez, akár tároláshoz. Így kevesebb helyet foglal és könnyen megáll akár a lépcsőn is.

Beépített porszívófejek

A porszívóba 3 alap tartozék van beépítve: a kárpittisztító fej, a résszívófej és a porkefe. Mindhárom tartozék a porszívó hátsó részébe van beépítve, így bármikor könnyen hozzájuk lehet férni, illetve arra is sokkal kisebb az esély, hogy véletlenül elkavarjuk őket a lakás valamelyik szegletében. A három beépített tartozékon kívül a SEBO D4 Komfort tartozéka még egy kombifej is. 

KÁRPIT SZÍVÓFEJ (BEÉPÍTETT ALAP TARTOZÉK) RÉSSZÍVÓFEJ (BEÉPÍTETT ALAP TARTOZÉK) PORKEFE (BEÉPÍTETT ALAP TARTOZÉK)

Funkciók, a tisztítandó felület fajtái

 

Szőnyeg

A normál kombifej (külön megvásárolható), a deluxe kombifej (alap tartpozék), a kétféle turbó kefe (minkettő külön megvásárolható) és a motoros hengerkefe fej (külön megvásárolható) is használható szőnyegen. A turbó kefe és a motoros hengerkefe forgó henger alakú keféje megemeli a szőnyeg szálait és így kiváló hajszál-, por- és szöszeltávolító képességgel rendelkezik. Ezeket a fejeket a szőnyeggel borított területeken sokkal könnyebb tolni, a porszívó szinte magától "megy előre". Ha a szőnyeg mélytisztítására vágyik, akkor a motoros hengerkefe fejet válassza, mely egy plusz motorral és 2700 fordulat/perc fordulatszámmal a lehető leghatékonyabb megoldás a szőnyegek száraz tisztítására. A szőnyeg típusától, a szálak mélységétől függően állítható a kefemagasság. A motoros hengerkefe fejen 4 beállítási lehetőség található. 

 

NORMÁL KOMBIFEJ (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ) DELUXE KOMBIFEJ (ALAP TARTOZÉK) TURBO TT-C KEFE (28 CM - KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ)

 

TURBO KEFE (16 CM) (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ) MOTOROS HENGERKEFE FEJ (31 CM) (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ)

Állattulajdonosoknak és porallergiásoknak ajánljuk

Az erőteljes kefeforgásnak (2700 fordulat/perc) köszönhetően a SEBO ET-1 motoros hengerkefe fej (külön megvásárolható) alkalmas arra, hogy eltávolítson minden ragaszkodó állatszőrt és allergént a szőnyegek mélyéről. A fej kifejezetten háziállat-tulajdonosok és porallergiások számára lett kifejlesztve, mely még a legsúlyosabb helyzetekben is megoldás lehet, pl. olyan állatok esetén, amelyek rendkívüli mértékben hullajtják a szőrüket. A D4 Komfort porszívóhoz a fej megvásárolható. Ha olyan porszívót szeretnél, amelynek alap tartozéka ez  fej, javasoljuk a SEBO D4 Premium porszívót.

Könnyű kefe csere

Semmilyen eszközre nincs szükség akkor, ha ki szeretnéd venni a fejben lévő forgókefét, így a tisztítása és a cserélése rendkívül egyszerű. A kefe duplán csavart, mely szintén nagyszerű tisztítást biztosít.

Fejlett, hengerkefés technológia

A SEBO motoros hengerkefés fejében lévő kefe egyedülálló kialakításának köszönhetően a hajat és a törmeléket a hengerkefe fej légcsatornájába összpontosítja, mely növeli a porszívó tisztítási teljesítményét minden felületen.

Keménypadló

Mindegyik porszívófej alkalmas keménypadló tisztításra, de a lehető legjobb tisztítási teljesítmény érdekében a SEBO kifejlesztette a deluxe parketta fejet (külön megvásárolható).

A deluxe parketta fej kialakítása a deluxe kombi fejjel megegyező: duplán csatlakoztatott nyakával hihetetlenül könnyen manőverezhető. Természetes anyagból készült sörtéi puha kerekekkel párosulnak, mellyel ideálissá válik még a legkényesebb felület hatékony és kíméletes tisztítására. A sörték lefele és fölfele mozognak, hogy illeszkedjenek a felület esetleges egyenetlenségeihez; valamint eltávolíthatóak a könnyebb tisztításhoz és a cseréhez.

DELUXE PARKETTA KEFE (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ)

Lépcső

Az Airbelt D porszívók könnyedén ráültethetők a lépcsőre, valamint elég könnyűek ahhoz, hogy hordozhatóak legyenek még akár porszívózás közben is. A lépcső és kárpittisztító turbó fej  (külön megvásárolható) egy levegő által hajtott hengerkefés fej, mely kis területekhez használható. Felemeli a szőnyeg szálait, és így hatékonyan képes eltávolítani a hajszálakat és a szöszöket és rendkívül könnyű használni. Hatékony tisztítás valósítható meg vele szőnyegen vagy kárpiton. A turbó kefe külön megvásárolható. (lásd. fentebb)

Kárpit

A kárpittisztító kefe (alap tartozék) a tisztítandó felület görbületeinek csökkentésével jóval kényelmesebbé alakítja a kárpittisztítást, és ideális az autótisztításhoz is.

SEBO - Németországban gyártva

Az első SEBO porszívó 1978-ban készült professzionális szakemberek magas igényeihez tervezve: innovatív technológia, precíz tervezés és kivitelezés, ergonomikus és energiahatékony megoldások jellemezték (és jellemzik a mai napig). A német SEBO Stein & Co. vállalat hengerkefés porszívóival nagyon gyorsan piacvezetővé vált a kereskedelmi szektorban. A SEBO egyet jelent a technikai innovációval és intelligens megoldások megvalósításával minden apró részlethez. Az SEBO-nak ma már számos ötlete viszonyítási alapként szolgál az elsőosztályú porszívók piacán. Ilyen például a szabadalmaztatott Airbelt ütközésvédő légöv vagy a beépített és kivehető szívócső.

A SEBO porszívókat úgy optimalizálták, hogy mindenféle padlótípust hatékonyan lehessen velük porszívózni, legyen szó akár kárpitról, akár keménypadóról. A SEBO porszívók technikailag kifinomultak és tökéletesítettek, tartósak, könnyű használat és funkcionalitás jellemzi őket. A SEBO porszívók Németországban, Velbertben készülnek, valamint már több, mint 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhetnek.

 

A szőnyegtisztítók a SEBO-t ajánlják…

…és nem csak a vörös szőnyegekre. Bár sok fontos személy folyosóját tisztítja a SEBO, a SEBO-val való takarítás biztosítja, hogy minden szőnyeg vagy parketta tartós maradjon és megtartsa szépségét, legyen az a Fehér Házban, vagy akár Budapesten!

Termékspecifikációk
Színek
Súly
6,9 kg
Teljesítmény
890 W
Doboz tartalma
1 db alap készülék, 1 db deluxe kombinált szívófej, 1 db résszívófej, 1 db kárpittisztító fej, 1 db porkefe, 1 db porzsák, 1 db mikroszűrő, 1 db motorszűrő
Anyaghasználat
ABS műanyag ház
Energiaforrás
Vezetékes
Zajszint
75 dB(A)
Elektronikus teljesítményszabályozó
Fogantyún
Bolygókerék
4 db gumírozott bolygókerék
Hatósugár
15,5 m
Kábel hossza
12 m
Szűrőrendszer
Háromszoros
Szűrő típusa
S-Class kórházi tisztaságú levegőszűrő
Motorok száma
1
Tömlő hossza
2,1 m
Felszívható anyagok
száraz
Portárolás
6 literes porzsák (három rétegű Ultra Bag™)
Fej szélessége
28 cm
Porszívó kivitel
Hagyományos porszívó
Cikkszám
90930SE
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac