CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező

-20%
Raktárkészlet: 65 db
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező
CHEF'SCHOICE 4643 ProntoPro manuális késélező

A háromfázisos élezővel nemcsak a 20 fokos európai/amerikai típusú, hanem a 15 fokos ázsiai kések is megélezhetőek, illetve fenhetőek. A 100% gyémánt csiszolóanyaggal és a precíziós szögbeállítás funkcióval könnyedén, bármiféle élezési előismeret nélkül használható akár sima, akár fogazott késeken, illetve akár vastagabb élű és minőségi késeken is. 

Várható szállítási idő :
2021.10.26
19 990 Ft
Akció: 15 990 Ft
Kezdete: 2021.10.22   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

A Chef’sChoice ProntoPro 4643 Diamond Hone multifunkciós manuális késélezője hihetetlenül gyorsan, professzionális minőségű és rendkívül éles pengét alakít ki. Ezt a 100% gyémántborítású élezőkorongok, a hatékony CrissCross technológia, a precíziós élvezető rendszer együttesével éri el a 15 fokos és a 20 fokos késeken egyaránt, a konyhai, vadász-, sport- és zsebkéseknél, valamint fogazott és sima pengéknél is.

Jellemzői:

 • Rendkívül gyors! A leggyorsabb kézi élező a kínálatban, amely erurópai és ázsiai késeket is meg tud élezni.
 • A professzionális háromfázisú késélező minden késen borotvaéles élt biztosít, legyen szó konyha-, háztartási, Santoku, zseb- és sportkésekről; valamit egyenes és fogazott élű pengékről.
 • A CrissCross technológia kiváló sorjamentes élt alakít ki.
 • Mindkét fokozatban 100% gyémántborítású élezőanyaggal dolgozik, mely minden ötvözetet megélez.
 • Precíziós szögbeállítással rendkívül könnyű használni, hiszen automatikusan beállítja az adott élezési szöget.
 • Külön élező és polírozó szakasz a borotvaéles élért.
 • Erős és tartós domború élt alakít ki.
 • "Soft touch" nyél a kényelmes fogásért.

A ProntoPro minden típusú pengénél alkalmazható. Ugyanúgy képes megélezni a 15 fokos ázsiai és a 20 fokos európai/amerikai típusú késeket is.

Elképesztően gyors

Gyorsan és könnyen alakítja ki a kiváló minőségű, borotvaéles élt. A Chef’sChoice kínálatában a ProntoPro a leggyorsabb háromfokozatú manuális késélező, ami 15 és 20 fokos késekhez is használható. A kézi élező hihetetlenül gyorsan, a lehető legrövidebb időn belül élezi meg a 15 és a 20 fokos késeket is. Az igen masszív, stílusos és profi felsőkategóriás eszköz gyakorlatilag bármilyen pengénél használható.

CrissCross technológia

A Chef’sChoice hatékony késélező technológiája, a CrissCross különlegesen éles, kifejezetten finom élt hoz létre szinte minden típusú késen. 100% gyémánt csiszolóanyagot használ az él mindkét oldalának egyidejű megélezésére, amivel egy kiváló sorjamentes él alakul ki. A CrissCross név az él mintájára utal. CrissCross (cikkcakk) élt hoz léte, mely gyakorlatilag mikroszkópikus fogakat jelent a sima élű késeken. Ennek köszönhetően a kés sokkal jobban "bele tud kapni" az anyagba, így hatékonyabb lesz a használata.

Biztonságos

Számos esetben előfordul, hogy valaki azért nem dönt a késélező megvásárlása mellett, mert tart az élezéssel járó biztonsági kockázatoktól. A Chef’sChoice ProntoPro 4643 esetén ettől nem kell tartani. A “Soft Touch” nyél biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást. Kialakításának köszönhetően stabilan tudod tartani az élezőt, miközben kezed megfelelő távolságra van a pengétől, amit éppen élez. A manuális élező csúszásmentes talpa stabilan és biztonságosan tartja a helyén az eszközt.

Hatékony késhasználat

Rendkívül éles és így sokkal hatékonyabb késeket hoz létre. A ProntoPro egy professzionális háromfokozatú késélező, amely elkülönült harmadik fázisa mikroméretű gyémánt csiszolóanyagot használ a kések élezésekor, és így rendkívül éles, maximális simaságra fényesített pengét hoz létre.

100% gyémántborítású korongok

Bármilyen ötvözetű késen sorjamentes élt alakít ki. A ProntoPro 100% gyémántborítású élezőanyagot használ mind a három fokozatban, amelyek egyidejűleg élezik meg a penge mindkét oldalát. A gyémánt a Földön ismert legkeményebb természetes anyag, ezért bármilyen ötvözet megélezésére használható, valamint könnyen és gyorsan alakít ki rendkívüli élességet a késeken anélkül, hogy károsítaná azokat. A gyémántborítású élezőanyag folyamatosan élesen tartja a pengéket mind a 15 fokos, mint a 20 fokos pengéken. (Kivételt képeznek a kermámia kések.)

Bármilyen típusú kés élezhető vele

Konyhai, vadász-, sport- és zsebkések élezésére alkalmas. Amennyiben kései nem igényelnek speciális élezést, a Chef’sChoice 4643 ProntoPro a legjobb választás a manuális élezők közül. Nyugodtan használhatod minőségi késeid élességének beállítására, sőt sima és fogazott pengék precíz élezésére is.

Hosszan tartó élesség és tartós penge

A Chef’sChoice elismert CrissCross technológiája egyfajta domború élt alakít ki, ami erősebb és tartósabb, mint a homorúra, vagy a hagyományos V alakra élezett késél. Emellett élezés közben a penge rendkívül élessé is válik, ráadásul hihetetlenül gyorsan.

Precíziós élvezető rendszer

Használata előtt nem kell időt és energiát fordítani arra, hogy megtanuljad, hogyan kell helyesen élezni. Az élezés során a precíziós élvezető rendszernek köszönhető, hogy az él a megfelelő szögbe pozícionál és stabilan ott is marad az élezés egész folyamata alatt. A precíziós szögvezetők így könnyedén tudnak rendkívül éles 15 vagy 20 fokos élt kialakítani anélkül, hogy neked bármit is állítgatnia kellene. A munka nagy részét – ellentétben a hagyományos késélező módszerekkel – ők végzik el helyetted.

Praktikus, könnyen tárolható

ProntoPro funkciói, mérete és használata mind olyan tényezők, amitől a szerkezet igen praktikussá válik. Kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal sok helyet a pulton, sőt akár a konyhaszekrényben is tárolhatja.

Nem szükséges olaj vagy bármilyen más folyadék a használtához

Ha nem szeretnél olajjal és vízzel bajlódni az élezés előtt, hiszen ezektől nehezen tisztíthatóvá válik az élező. A ProntoPro esetében nincs szükség olajra vagy vízre élezés közben, így a gép könnyen tisztítható.

Melyik fázis mire alkalmazható?

Az elegáns ProntoPro manuális késélező három fokozata használható a kések élezésére, polírozására; mindegyik gyémánt csiszolóanyaggal borított élezőanyaggal van felszerelve.

 1. fokozat: Olyan ázsiai dupla felületű késeknél használhatja, mint pl. a Santoku. Ebben a fázisban a ProntoPro a kés pengéjét 15 fokos szögben élezi meg.
 2. fokozat: Ebben a fokozatban az európai/amerikai stílusú konyhai, sport- és zsebkések karbantartását végezheti el, 20 fokos élben élezve őket.
 3. fokozat: A harmadik, polírozó fokozat prémium minőségű, maximálisan simára fényesített sorjamentes végeredményt produkál a késeken. A mikroméretű gyémánt csiszolóanyagok ultraéles pengét alakítanak ki ebben a szakaszban és ezzel együtt hibátlan teljesítménnyel működő késsel ajándékoznak meg. Ebben a fázisban lehet megélezni a fogazott pengéket is.

Hogyan használjad?

Használata nagyon egyszerű. Először is döntse el, hogy melyik kést szeretnéd megélezni, majd a fent említett fokozatok közül válaszd ki az adott késnek megfelelőt. Tartsd az élezőt a bal kezedben, a jobb kezedben pedig a kést. (Akkor is, ha bal kezes vagy.) Az élezőt mindig az elejéről működtesd. Tartsd a pengét vízszintesen és egyenesen, majd a kés pengetükrétől a csúcs felé haladva húzzad végig a nyíláson magad felé. Ne gyorsítsd fel vagy lassítsd le a folyamatot, hanem mindig ugyanolyan tempóban mozgasd a kést. Ezt ismételd meg néhányszor, és kész is az élezés. Részletes tájékoztatást találsz a késélező használati utasításában.

 

Így is ismerheti:

Chef’s Choice 4643

Chefs Choice 4643

Chef’sChoice 4643

ChefsChoice 4643

Chef'sChoice ProntoPro Diamond Hone Knife Sharpener 4643

Termékspecifikációk
Színek
Méret (magasság, szélesség, mélység)
6,68 x 23,49 x 5 cm
Súly
0,2 kg
Energiaforrás
Manuális
A következő kések élezésére alkalmas
Hazánkban elterjedt európai típusú (20°) pengével rendelkező kések, Ázsiai (15°) pengével rendelkező kések, Bicskák/zsebkések, Vadászkések, Sportkések, Fogazott kések , Szakácskések, Háztartási kések
Élezési fokozatok
Ázsiai penge élező fokozat, Élező fokozat, Fenő/polírozó fokozat
Késélező típusa
Manuális késélező
Élező fokozatok száma
Három
Késvezető anyaga
Rozsdamentes acél
Élezőbetét cserélhető
Nem
Raktárkészlet
65 db
Cikkszám
46430M9
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac