GRAEF ES902 Baronessa eszpresszógép

GRAEF ES902 Baronessa eszpresszógép
Garancia :
2 év
412 480 Ft
Nincs raktáron
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

Akár reggel, akár ebéd után, akár este fogyasztja, semmi sem élénkíti fel a testet és a lelket jobban, mint egy tökéletes aromájú cappuccino, isteni finom és kiváló állagú tejhabbal. A GRAEF BARONESSA kávéfőzővel a tökéletes cappuccino elkészítése most még könnyebb és gyorsabb!

A kezelőpanel kialakítása

A kezelőpanelen kiválasztható akár az egy eszpresszó, akár a két eszpresszó készítése, melyet előre beprogramozhat saját igényeinek megfelelően, hogy a későbbiekben már csupán egyetlen gombnyomásra legyen szüksége ahhoz, hogy "leadja a rendelését" a BARONESSA eszpresszógépnek. Ha alkalomadtán szeretne szokásaitól eltérni vagy olyan vendéget szeretne fogadni, akinek Öntől eltérő kávézási szokásai vannak, akkor használhatja a manuális kávékészítés gombot is, így egyedi mennyiséget tud elkészíteni - baristákat megszégyenítő módon. 

Professzionális konfigurálás

A feljebb említett kávémennyiség mellett egyedileg lehet programozni a gőz és a víz hőmérsékletét (PID-szabályozás).

Két különálló fütési rendszer

Két különálló fűtési rendszer, két külön szivattyú alkotja az eszpresszógépet: eszpresszó szivattyú (max. 16 bar) és gőzszivattyú (max. 6 bar). A kétkörös fűtési rendszer lehetővé teszi a kávé és a tejhab egyidejű elkészítését, így a cappuccino is pillanatok alatt elkészül. A készüléknek csupán rövid felmelegedési időre van szüksége és máris készen áll a használatra. 

Dupla termoblokk

A készülékben lévő termoblokk öntött alumíniumból készült. Belsejében egy fűtőelem és egy rozsdamentes acélból készült spirálisan elrendezett vízcső található. Ez biztosítja a rendkívül rövid felmelegedési időt, melynek garantált ideje max. 2 perc.

Külön fúvókát alakítottak ki a forró vízhez és a tejhabosításhoz, mindkettő 360°-ban elforgatható.

Nyomásmérő

Az eszpresszógépen található nyomásmérő a kávékészítés alatt mindig mutatja az aktuális nyomást. A kávéfőzés során is könnyedén ellenőrizni tudja, hogy az őrlési mennyiség és az érintkezési nyomás tényezői helyesen vannak összehangolva.

A nyomásmérő tehát ideális a kívánt kávéaroma eléréséhez szükséges nyomás beállításához és a megfelelő aromakivonás ellenőrzéséhez.

Anyagösszetétel

A magasfényű megjelenés elegáns rozsdamentes acél házzal párosul, mely minden konyhában magára vonzza a tekintetet és valódi elixír a szemnek.

Pre-Infúziós Technológia

Annak érdekében, hogy a kávé és a tejhab is finom legyen, a BARONESSA a Pre-Infúziós technológiát alkalazza, ami annyit jelent, hogy a darált kávét a tényleges extrakció előtt megnedvesíti. Ennek köszönhetően a víz egyenletesen tud átáramlani a ledarált kávén keresztül egyenesen a pohárba. A víz a darált kávé teljes mennyiségén átáramlik.

Csészemelegítő

A eszpresszógép tetején elhelyezkedő csészemelegítő kiváló minőségű rozsdamentes aélból készült. A csészemelegítőt a termoblokk fűtőeleme tartja melegen.

Karban tartás:

Az eszpresszógép jelzi, amikor eljött a tisztítás és/vagy a karbantartás ideje. 3 előre beállított vízkőtelenítési programmal rendelkezik:

 • főzőfejhez
 • tejhabosító fúvókához
 • vízgőz fúvókához

A vízkőtelenítéshez az emlékeztető beprogramozható az elfogyasztott víz mennyisége szerint, mely lehet 12, 25 vagy 50 liter.

Víztartály

A 3 literes víztartályon vízszint jelti, hogy mennyi a maximálisan beletölthető vízmennyiség, illetve ha szükséges, akkor a tartály kivétele nélkül, a felső nyíláson keresztül is feltölthető. 

 

Az eszpresszó mellett ezeket ínycsiklandozó kávékat készítheted el az eszpresszógép segítségével:

 • Ristretto: Ugyanannyi mennyiségű kávé, mint az eszpresszónál, csak fele annyi vízzel.
 • Lungo: Ugyanannyi mennyiségű kávé, mint az eszpresszónál, csak dupla annyi vízzel.
 • Corretto: Eszpresszó kis alkohollal, ami lehet pl. Grappa, Amaretto, Brandy stb.
 • Doppio: Dupla eszpresszó dupla kávéval és vízzel készítve.
 • Macchiato: Eszpresszó tejhab takarással.
 • Cappucino: Eszpresszó tejjel és tejhabbal.
 • Latte: Dupla eszpresszó forró tejjel.
 • Americano: Eszpresszó ugyanannyi vagy dupla annyi vízzel feltöltve.
 • Latte macchiato: 2/3 forró tej, 1/3 tejhab és végül az eszpresszó.
Termékspecifikációk
Cikkszám
ES902EU
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac