CHEF'SCHOICE 312 DiamondHone motoros késélező

-19%
Raktárkészlet: 2 db
CHEF'SCHOICE 312 DiamondHone motoros késélező

Kétfázisos (élezés, polírozás / fenés) motoros otthoni késélező 100% gyémánt élezőanyaggal és szükség esetén cserélhető élezőkorongokkal. Precíziós szögbeállítás funkciójával könnyedén, bármiféle élezési előismeret nélkül használható akár sima, akár fogazott késeken, illetve akár vastagabb élű és minőségi késeken is. 

Garancia :
2 év
42 990 Ft
Akció: 34 990 Ft
Kezdete: 2021.10.18   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

Jellemzők:

 • ChefsChoice késélező 20 fokos élekhez
 • Forradalmian új technológia
 • Bármely típusú kés élezésére alkalmas, beleértve a konyhai, háztartási, sport- és zsebkéseket
 • 100%-os gyémántszemcsés csiszolóanyag
 • A két fokozatnak köszönhetően sokkal tartósabb él A gyárinál is élesebb élt tud kialakítani
 • Soha nem hevíti túl az élt
 • A lehető legkevesebb anyagveszteségel alakítja ki a megfelelő élt
 • Precíziós élvezető rendszer, mely biztosítja a tökéletes élszöget és garantálja, hogy az élt ne lehessen tönkretenni ezzel az élezővel
 • Precíz, gyors, könnyű a használata
 • Kompakt, mégis eredményes
 • Minőségi és különleges késekhez is kifejezetten ajánlott
 • Rendkívül éles pengét eredményez
 • Egyenes és fogazott pengénél is használható
 • Cserélhető élezőkorongok (de háztartási használat mellett a nagyon hosszú élettartam miatt nem szokott erre szükség lenni)

Professzionalitás. Üzembiztos teljesítmény. Könnyű használat. Forradalmian új technológia. Egyedülálló kivitelezés. Ez a Chef’sChoice 312.

Forradalmian új technológia

A 312-es modell azzal a legújabb technológiával működik, amit a Chef’sChoice fejlesztett ki. Ennek alapja a mikroméretű gyémántok használata az élezőkorongon, amelyek meglepően éles élt alakítanak ki.

Miért a gyémánt?

A gyémánt a jelenleg ismert, Földön megtalálható legkeményebb anyag, mely bármilyen fém kést képes megélezni, beleértve a kemény szénacél, a rozsdamentes acélkéseket és a nikkel alapú szuperötvözetű fémet is. A Chef’sChoice gyémántélezői mindezt a feladatot úgy végzik el, hogy közben nem károsítják a pengét.

Kétfokozatú élező rendszer

Az elektromos késélező egy magas teljesítményű kétfázisos eljárást használ a kifogástalan, pengeéles végeredményért. Ez az eljárás lehetővé teszi a még erősebb és tartósabb él kialakítását kevesebb, mint egy perc alatt.

1. fokozat: A kompakt 312-es késélező kúp alakú, 100% gyémántszemcsés csiszolóanyaggal ellátott élezőanyagot alkalmaz. A gyémántbevonatú élezőkorongok úgy élezik meg az élt, hogy annak mindkét oldalán mikrobarázdákat hoznak létre. Így alapozzák meg a penge precízen beállított szögét. ChefsChoice 312 motoros késélező első, élező fázis

2. fokozat: A forradalmian új gyémánt mikroszemcsés technológia példanélküli élességű, és ennek ellenére rendkívül tartós élt alakít ki. A 2. fokozat az ultrafinom gyémánt csiszolóanyaggal borított precíziós fenőkorongjai közvetlenül az él mentén fényesítik a felületet. A fenőkorongok megfenik az élt, létrehozva ezzel egy mikroszöget a teljes él mentén. ChefsChoice 312 motoros késélező második, polírozó fázis

A gyári élnél is élesebb penge

A profi séfek és neves szakácsok világszerte megbíznak a Chef’sChoice 312-es élezőjében, ami még a gyári beállításnál is élesebbre élezi és feni mind a sima, mind a recés élű pengét. A kétfázisú élező egyfajta enyhén domború „gótikus ívű” élt hoz létre, ami erősebb és tartósabb, mint a homorúra, vagy a hagyományos V alakra élezett kések. Ez az egyedülálló kivitelezés rendkívüli élességet hoz létre, és a kések hosszabb ideig maradnak élesek, mint a hagyományos módon megélezett kések.

Soha nem hevíti túl az élt

A precízen kialakított kúp alakú gyémánt élezőkorongok optimális nyomást alkalmaznak az élezési folyamat alatt, a motor pedig olyan sebességgel pörgeti a korongokat, hogy az élek mindig megfelelő hőmérsékletűek maradjanak. Az élek túlhevítésére – és így élettartamuk csökkentésére – a legkisebb esély is ki van zárva.

Minimális kopás Az élezés az élképzés fizikájából adódóan az él kopásával jár, ezen változtatni semmilyen késélező nem tud, de az élezés során eltávolított fémmennyiség minimalizálásával ez a késélező meghosszabbítja késeid élettartamát. A Chef’sChoice 312 nem okoz rendkívüli kopást a késen, sőt ez a fajta kivitelezés a hagyományos élezési módszerekkel összehasonítva minimális fémmennyiséget távolít el a késről. Így akkor élezheted azt, amikor csak szükségesnek látod, és közben nem kell félned a nagymértékű kopástól.

Az élezés mellőzésével persze elkerülhetjük a fém "fogyását", de az élezés elhagyása sokkal inkább megrövidíti a penge élettartamát, hiszen a kezeletlen, elhanyagolt kés egyfelől haszálhatatlanná válik, másfelől gyorsan ki tud csorbulni vagy az éle akár le is törhet. Ezt a kárt pedig már csak terjedelmes fémmennyiség eltávolításával lehet helyreállítani. Ezzel a késélezővel folyamatos karbantarthatod késeidet, az él kevesebb fémet veszít, így az adott kés hosszabb ideig gazdagíthatja a konyhai eszköztáradat.

Precíziós élvezető rendszer

A 312-es modell minőségi precíziós szögvezetői automatikusan bepozícionálják és stabilizálják a kést az élezési folyamat alatt, és ezzel gyors és biztos eredményt és pontosan beállított élszöget produkálnak bármilyen típusú késnél, beleértve a konyhai, háztartási, sport- és zsebkéseket is. A szögvezetők szürke, enyhén rugalmas műanyag rugókból állnak, minden élező fokozatban megtalálhatók, rendeltetésük pedig, hogy biztonságosan megtartsák a kés pengéjét az élezési folyamat alatt. A késeket tehát ezzel a késélezővel nem lehet tönkretenni.

Kompakt és gyors

A legtöbb késélező vagy hatalmas és valóban jól funkcionál, vagy szépen elfér a konyhaszekrényben is, de nem nyújt megfelelő teljesítményt, illetve kényelmetlen a használata. A Chef’sChoice Diamond 312 megtalálta az arany középutat, éppen annyira kompakt, ami még nem megy a hatékonyság rovására. Mindemellett nagyon gyors is. Ha a kést csupán újra szeretnéd fenni, elegendő, ha az ultrafinom fenő eljárást használod a 2. fokozatban, amit pillanatok alatt el lehet végezni, az első fokozat használatára csak jobban elhasználódott kések esetén, tehát nem minden alkalommal van szükség!

Hogyan használd?

A speciális igényű kések kivételével bármelyik típusú kést megélezheted a 312-es modellel. Speciális igényű például az a kés, amit csupán az egyik oldalán kell megélezni, mint az ázsiai Kataba penge; ilyen késekhez nem alkalmas ez az élező. A 312-es késélező a kés mindkét oldalát megélezi, tökéletesen megegyező szögben. Az él csiszolt felülete mindkét oldalon ugyanolyan éles lesz, ezáltal a kés minden egyes alkalommal egyenesen fog vágni.

Válaszd ki azt a fokozatot, amelyikben élezni szeretnéd a kést. A kést váltakoztatva húzd végig a kiválasztott fokozat jobb és bal nyílásában. Általában néhány húzás elegendő a kifogástalan élesség érdekében. Az élezőnek mindig az eleje legyen feléd (ahol a bekapcsológomb található). Tartsd vízszintesen a pengét, csúsztasd a műanyag rugók közé, majd egységes tempóban húzd magad felé. Érezni és hallani fogod, amikor a penge hozzáér az élezőanyaghoz. Minden esetben egyenesen tartsd a pengét, és soha ne hagyd abba a húzást a folyamat közben. Ne nyomd túl erősen a kést az élezés során, de ugyanakkor mindig tartsd fenn az egyenletes és állandó kapcsolatot a penge és a csiszolókorongok között.

Ha a Diamond UltraHone 312-es modellel élez, ismét öröm lesz a késhasználat, hiszen éles késeiddel sokkal precízebben és villámgyorsan tudod előkészíteni az ételeket. A kétfázisú élező tartós élű, hosszú élettartamú késekkel ajándékozz meg.

 

Így ismerheti még:

Chef’s Choice 312

Chefs Choice 312

Chef’sChoice 312

ChefsChoice 312

Chef’sChoice Diamond UltraHone Sharpener 312

Termékspecifikációk
Színek
Méret (magasság, szélesség, mélység)
33,66 x 26,99 x 32,39 cm
Súly
1,5 kg
Teljesítmény
75 W
Energiaforrás
Vezetékes
A következő kések élezésére alkalmas
Hazánkban elterjedt európai típusú (20°) pengével rendelkező kések, Bicskák/zsebkések, Szakácskések, Háztartási kések, Fogazott kések , Sportkések, Vadászkések
Élezési fokozatok
Élező fokozat, Fenő/polírozó fokozat
Késélező típusa
Motoros késélező
Élező fokozatok száma
Kettő
Késvezető anyaga
Rozsdamentes acél
Élezőbetét cserélhető
Igen, fokozatonként
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
0312880
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac