CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező

-6%
Raktárkészlet: 16 db
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező
CHEF'SCHOICE 2100 Profi motoros késélező

A háromfázisos 175 W teljesítményű motoros késélezővel a kés élezése és fenése mellett lehetőség van a pengén egy új élt kialakítani akár a nagyon rossz állapotú vagy csorba késeken is. A fémházas, professzionális késélező 100% gyémánt élezőanyaggal és kivehető, valamint mosogatógépben tisztítható élezőegységgel rendelkezik. Precíziós szögbeállítás funkcióval könnyedén, bármiféle élezési előismeret nélkül használható akár sima, akár fogazott késeken, illetve akár vastagabb élű és minőségi késeken is. 

Garancia :
2 év
154 990 Ft
Akció: 144 990 Ft
Kezdete: 2021.11.25   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

A Chef'sChoice 2100 profi elektromos késélező egy nagy teljesítményű gép, melyet kifejezetten nagy igénybevételnek kitett kereskedelmi és ipari felhasználású kések élezésére fejlesztettek ki. Ilyen kereskedelmi egységek (pl. szállodák, éttermek, élelmiszer szolgáltató cégek, klubok, élelmiszerfeldolgozó üzemek, húsüzemek és élelmiszerboltok) számára a Chef'sChoice nagyüzemi késélező kifejezetten ajánlott a jelentős mennyiségű késhasználat miatt. Könnyen kezelhető, és egy tartósabb, valamint élesebb vágóélt hoz létre, éppen ezért rendkívül költséghatékony. Mindemellett segít meghosszabbítani a kés élettartamát. A Chef'sChoice 2100-as nagykonyhai késélező egy takarékos alternatívája a profi élező szolgáltatásoknak.

Jellemzők:

 • A forradalmian új, háromfázisú nagyipari élezőgép lehetőséget ad arra, hogy kiválasszd a neked megfelelő élezési fázist, hogy kése tökéletesen megfeleljen az aktuális vágási feladatnak.
 • Elképesztően gyors! A gyémánt csiszolóanyag és a rendkívül finom polírozó fázis másodpercek alatt alakít ki a késen egy bámulatosan éles élt.
 • Egy masszív élezőbetét tartozik hozzá a 20 fokos kések élezésére, mely könnyen leválasztható és egyszerűen tisztítható és fertőtleníthető akár mosogatóban, akár mosogatógépben.
 • Minden 20 fokos kést megélez, legyen szó sima, vagy fogazott késről, hentes, zseb-, vadász-, sportkésről vagy bárdról.
 • A kés éle akár háromszor hosszabb ideig marad éles. A fejlett TrizorPlus három szögű él hosszú ideig kitart.

Elképesztően gyors

A mai gyors tempójú kereskedelmi konyháknak szükségük van egy hatékony, költséghatékony, biztonságos és tudatos rendszerre késeik karbantartására. A Chef'sChoice 2100-as élező szakácsok számára lett kifejlesztve, ezért tökéletes megoldás a kések gyors élezésére, költséghatékony és hatékony módon. Ez a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy bárki gyorsan és könnyen hozzon létre borotvaéles élt bármilyen kereskedelmi késen, beleértve a fogazott késeket is.

Bármelyik másik élezőt felülmúlja

A háromfázisú Chef'sChoice 2100-as ipari késélező élező gyors és könnyen használható, és egy kiváló, tartós vágóélt hoz létre, mely bármely más kereskedelmi élezőt felül fog múlni. A 2100-as ipari modellel szükségtelenné válnak a költséges és kényelmetlen késélező megoldások.

Háromfázisú élezés a kiváló élért

A 2100-as üzemi késélező háromfázisú szabadalmaztatott élező folymata (EdgeSelect) által kialakított élgeometria egy olyan "harapást" fog kapni, aminek köszönhetően a rostos ételekhez is tökéletesen alkalmassá válik, valamint az él olyan finom lesz, hogy a precíziós vágásokhoz és szeletelésekhez is kiválóan alkalmazható. A minőségi késeknél is biztonságos, soha nem hevíti túl az élt.

A különböző fokozatok a következők:

 1. fokozat: Előélezés: az első fokozat kúpos, forgó gyémántszemcsés korongjaival egy teljesen új élező felületet alakít ki az élen, így ha azon csorba vagy bármilyen más hiba található, ezzel a fokozattal könnyedén helyrehozható. Eltávolítja a régi élt és finom mikrobarázdákat alakít ki a kés élén, mindkét oldalon. Így létrehozza a kés első ívelt szögét, mely oldalanként 20 fokos.
 2. fokozat: Élezés: a második fokozat kúpos, forgó gyémántszemcsés korongjaival kialakítja a második szöget az ív alakú élnek. Ezzel párhuzamosan mikroszkópikus barázdák alakulnak ki az él mentén.
 3. fokozat: fenés/polírozás: a szabadalmaztatott harmadik szakasz a flexibilis csiszolóanyaggal rendelkező borotvaéles, forgó, rugalmas korongjaival polírozza a kést, hogy az hihetetlenül éles legyen. A polírozó fázisban létrejön a harmadik szög és a sorjamentes él. Így egy borotvaéles, 20 fokos él alakul ki. A fenés folyamata megtartja azokat a mikrobarázdákat, amik az első és a második szakaszban jöttek létre a pengén.

Könnyen használható

A Chef'sChoice kereskedelmi késélező hihetetlenül gyors. Legalább kétszer-háromszor gyorsabb, mint a többi kereskedelmi élező. A professzionális élező a konyhai késeket teljes hosszukban élezi meg, legyen szó akár a legkisebb hámozókésről vagy a legnagyobb séfkésről vagy bárdról. A beépített precíziós élevezetők a megfelelő szögbe pozícionálják a kést, így bármilyen szakmai tapasztalat vagy ismeret nélkül tudni fogja, hogyan élezze a kést, és a 2100-as üzemi késélező így sokkal kényelmesebben használható eszközzé válik, mint bármely más élező. (A eredmények optimalizálása érdekében kérünk, olvasd el a használati utasítást.)

Eltávolítható élezőbetét

Mindezeken túlmenően a teljes erős cserélhető élező egység könnyen kiszedhető (beleértve a élezőkorongokat és a szögvezetőket is) és így mosogatóban vagy mosogatógépben is tisztítható. Ez egy fontos szempont a mai biztonságos és tudatos élelmiszerszolgáltató konyhák számára. A 2100-as modell egy beépített tisztító rendszert tartalmaz, amely a polírozó korongokat tisztán tartja.

A Trizor Plus él

A három élező fokozatban létrehozott Trizor Plus technológiával egy olyan íves élt jön létre, ami ellenáll az él folytonos elhajlásának, így sokkal tartósabbá válik a kés. Az ilyen típusú kések háromszor is tartósabbak lehetnek a hagyományos "V" alakú élekhez képest. Ez a különleges tulajdonsága segíti az étel előkészítést és a rutinos aprító feladatokat, hiszen egyesíti az éles finom éllel való sima vágást és a mikrobarázdás él oldalsó vágási műveletét. A Trizor Plus él sorjamentes több szöges finom él, hajszálvékony élességgel és mikrobarázdákkal az él szélén. Az él mentél elhelyezkedő mikrobarázdák a nagyobb élezési szöggel kombinálva egy olyan tartós élt hoz létre, mely sokkal jobban vág és egyenletesen oszlajta el a vágási terhelést.

Precíziós szögvezetők a pontos élezési szögért

Mindkét fázisban átlátszó műanyag rugók biztosítják, hogy a kés a helyén maradjon, a precíziós szögvezetők pedig gondoskodnak róla, hogy minden egyes húzásnál a megfelelő szögbe legyen pozicionálva a kés. A gyémánt csiszoló korongok és a szabadalmaztatott fenő fázis soha nem hevíti túl a minőségi késeket sem, így minden kése biztonságban lesz az élezés folyamata alatt.

Fogazott kések élezése

A nagyipari élező harmadik fázisa a fogazott kések élezésére is használható. A hihetetlenü finom, rugalmas polírozókorong kiegyenesíti az eltolódott fogakat a pengén és élesíti a kiemelkedő fogakat, amelyek így rendkívül éles mikro pengékké válnak. Ez egy gyengéd, de hatékony csiszolóanyag, mely segít meghosszabbítani a fogazott kés élettartamát.

EdgeSelect - Hozzád és a késeidhez igazodik

A hibátlanul, kitűnően polírozott éleket személyre szabhattod, saját igényeidhez igazíthatod attól függően, hogy milyen vágási feladatokat szeretnél elvégezni a késeiddel. Ezt a háromfázisos kialakítás teszi lehetővé, hiszen a szakaszok használati sorrendjét kombinálni lehet, vagy éppen csak egy fázist alkalmazni a három közül. Például, ha olyan rostos ételeket szeretnél felszeletelni, mint pl. a sütőtök, tök, rostos húsok, a dönthet amellett, hogy az első fázis után közvetlenül a 3. fázisban élsítsd a késed, így az több "harapást" kap és sokkal könnyebben tudjod a rostos ételeket szeletelni. Vagy ha mindhárom szakasszal élesíted a késed, akkor egy rendkívül finom, hibátlan, polírozott élt kapsz, mely így sokkal alkalmasabb lesz a finom feladatokhoz, mint pl. a filézés vagy a hal, füstölt lazac szeletelése, ahol a tálalás nagyon fontos. Olyan élt kapunk az élezés során, amely nem morzsolja az ételt, így csökken az élelmiszer-hulladék, és amely segít, hogy a tálaláshoz ínycsikandozó kinézetet tudjon biztosítani.

Tesztelt és biztonságos élező

A Chef'sChoice 2100-as húsüzemi élezőt úgy tervezték, hogy megfeleljen a szigorú amerikai és európai elektromos szabványoknak és biztonsági követelményeknek. Piacra bocsátása előtt zord körülmények között, nagy teljesítményű konyhákban lett hosszú időn keresztül tesztelve, kiváló eredményekkel.

Az élező egység a következő részekből áll:

 • zárt, erős fém ház,
 • csendes, folyamatos működésű motor, mely a rozsdamentes acél tengelyt hajtja,
 • szinterelt rozsdamentes szerelvények,
 • stabil, nagy tapadású gumi lábak, melyek csúszásmentes használatot biztosítanak a munkafelületen,
 • kivehető és mosogatógépben mosható élezőbetét.

Kompakt élező

A készülék méretileg is úgy lett kialakítva, hogy még a legzsúfoltabb konyhákban is elférhessen, így a lehető legkevesebb helyet foglalja.

 

Így ismerheti még:

 • Chef’s Choice 2100
 • Chefs Choice 2100
 • Chef’sChoice 2100
 • ChefsChoice 2100
 • Chef’s Choice Professional Diamond Sharpener 2100
 • Chef’sChoice 2100 nagykonyhai késélező
 • Chef’sChoice 2100 ipari késélező
 • Chef’sChoice 2100 húsüzemi késélező
 • Chef’sChoice 2100 nagyipari késélező
 • Chef’sChoice 2100 professzionális késélező
 • Chef’sChoice 2100 üzemi késélező
 • Chef’sChoice 2100 késélező szakácsoknak
Termékspecifikációk
Színek
Méret (magasság, szélesség, mélység)
21,27 x 22,54 x 38,74 cm
Súly
3,7 kg
Teljesítmény
175 W
Energiaforrás
Vezetékes
A következő kések élezésére alkalmas
Hazánkban elterjedt európai típusú (20°) pengével rendelkező kések, Nagymértékben elhasználódott kések, Bicskák/zsebkések, Háztartási kések, Szakácskések, Fogazott kések , Sportkések, Vadászkések
Élezési fokozatok
Előélező / élkialakító fokozat, Élező fokozat, Fenő/polírozó fokozat
Késélező típusa
Motoros késélező
Élező fokozatok száma
Három
Késvezető anyaga
Rozsdamentes acél
Élezőbetét cserélhető
Igen, a teljes egység
Raktárkészlet
16 db
Cikkszám
0210888
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac