CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező

-6%
Raktárkészlet: 46 db
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező
CHEF'SCHOICE 120 EdgeSelect motoros késélező

A háromfázisos élezővel a kés élezése és fenése mellett lehetőség van a pengén egy új élt kialakítani akár a nagyon rossz állapotú vagy csorba késeken is. A motoros otthoni késélező 100% gyémánt élezőanyaggal és szükség esetén cserélhető élezőkorongokkal rendelkezik. Precíziós szögbeállítás funkciójával könnyedén, bármiféle élezési előismeret nélkül használható akár sima, akár fogazott késeken, illetve akár vastagabb élű és minőségi késeken is. 

Garancia :
2 év
Várható szállítási idő :
2021.10.26
52 990 Ft
Akció: 49 990 Ft
Kezdete: 2021.10.21   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

Jellemzők

 • Hosszan tartó élt biztosít
 • Meglepően élessé változtatja a kést
 • Gyors, egyszerű használat
 • 100% gyémánt borítású élezőanyag
 • Precíziós élvezető rendszer
 • Magas minőségű Trizor-Plus él
 • Háromfokozatú élezőrendszer
 • Különböző vágási feladatokhoz igazítható élek
 • Konyha-, szakács-, hentes-, sport-, zseb-, filéző-, és vadászkéseknél is használható
 • Sima és fogazott pengéknél is alkalmazható
 • Minőségi késeknél is használható
 • A Chef’sChoice legtöbbet értékesített élezője
 • Késélezők és profi séfek ajánlásával
 • Nem kell fenőolajat vagy vizet használni hozzá

A legjobb háztartási gép a kínálatban

A hivatásos szakácsok tudják leginkább megbecsülni a finom vágóél értékét, hiszen munkájuk során óriási segítséget tud nyújtani az elegáns ételek elkészítésében. Nem csoda hát, hogy profi séfek és komoly szakácsok már évek óta világszerte megbíznak a Chef’sChoice 120-as élezőjében, s ezt választásukkal is igazolják. A szakértők mellett egy egyszerű háztartásban is a legkiválóbb választás a 120-as motoros élező. Erről tesz tanúbizonyságot, hogy a Chef’sChoice összes elsőrangú élezője közül a 120-as eladási száma a legmagasabb.

Meglepően éles Trizor-Plus él

A 120-as modell a Chef'sChoice által kidolgozott legfrissebb élezési technológiát használja, mely áttörést hozott a késélezésben. Ez a fejlesztés olyan éles és tartós, úgynevezett Trizor-Plus éleket hoz létre, hogy a hagyományos, régimódi, homorú élt kialakító élezési módszerek feleslegessé váltak. A technológia világelső a késélezés piacán, köszönhetően a magas minőségű Trizor-Plus élnek, mely hosszú ideig fenntartja a kések élességét.

Három fokozat és 100% gyémántborítás a tökéletes él kialakításáért

Az egyedi háromfokozatú technológia a három kialakított szög eredményeképp figyelemre méltó élességű, tartós pengét hoz létre. Ezt az első és második fokozatban kúp alakú és 100% gyémántbevonatú élezőkorongok biztosítják, a harmadik fázisban pedig a forradalmian új polírozókorongok gondoskodnak a magas minőségű pengéről.

Az első két fokozat szabadalmaztatott rugalmas fenő/élezőkorongokat használ. Az egymást követő szakaszokban fokozatosan növekednek az élezési szögek.

 1. fokozat: Előélezés: 100% gyémántborítású, kúp alakú élezőkorongok, melyek a csiszolt felület mindkét oldalán mikrobarázdákat hoznak létre, megalapozva a Trizor Plus él első szögét. Ezt a fokozatot csupán akkor érdemes használni, ha a kés nagyobb megterhelésnek lett kitéve, tehát ha huzamosabb ideig kemény anyagokat vágtak vele vagy nagyon tompa/csorba. Ezzel a fázissal egy új élt lehet kialakítani a késen, tehát akkor is meg tudjuk élezni, ha a késen már egyáltalán nincs élezhető felület.
 2. fokozat: Élezés: 100% gyémántborítás, kúp alakú élezőkorongok, melyek az első fázishoz képest finomabb mikrobarázdákat hoznak létre közvetlenül az él mentén, köszönhetően a még finomabb gyémántborításnak. Ebben a fázisban néhány fokkal nagyobb él formálódik ki. Itt lehet a meglévő élt élezni.
 3. fokozat: Polírozás: Az egyedülálló szakaszban az ultra finom polírozókorongok borotvaéles pengét hoznak létre, kissé nagyobb szögű éllel. A korongok közvetlenül az él mentén munkálkodnak, mellyel megalapozzák a mikroszkopikusan vékony, egyenes és rendkívül éles harmadik élt. Ezt a fokozatot érdemes leggyakrabban alkalmazni, minden használat előtt (napi egyszer elegendő). A polírozó fokozat a rendkívül finom élt a kerámia élezőanyaggal tudja kialakítani.

Hozzád és a késeidhez igazodik

A hibátlanul, kitűnően polírozott élek személyre szabhatóak az igényeknek megfelelően, hogy milyen vágási feladatokat kell elvégezni a késekkel. Ezt a háromfázisos kialakítás teszi lehetővé, hiszen a szakaszok használati sorrendjét kombinálni lehet, vagy éppen csak egy fázist alkalmazni a három közül.

Tartós él

A 120-as modell használatának egyik lényeges előnye, hogy olyan gyakran élezheted vele a késeidet, amilyen gyakran csak szeretnéd, csupán minimális késkopás tapasztalható más, régebbi módszerekhez képest jóval kevesebb. Ennek következtében a Trizor Plus él biztosítja a több éven keresztül kiváló teljesítménnyel működő késeket.

Precíziós élvezető rendszer

ChefsChoice késélező 20 fokos élekhez. A beépített precíziós élvezetők biztosítják a kés megfelelő (20 fokos) élezési szögét, s ezáltal kontrollálják az élező/polírozó folyamatokat. Minden élező szakasznál megtalálható a precíziós szögbeállítás funkció, ami az élezés alatt beépített gumi rugóival biztosan tartja a kést a szögvezetőkben, hogy a késnek esélye se legyen elmozdulni. Így garantáltan 20 fokos szögben lesz megélezve a kés, és nem  megsaccolni kell a beállítandó szöget, mint a hagyományos módszerek esetén.

Különféle késtípusoknál használható

Minthogy a Chef'sChoice által kifogástalanul, finoman élezett és polírozott penge különböző vágó műveletekre alkalmas, úgy ezekhez mérten az élező különféle késeknél használható. Megfelelő élt biztosít a konyha-, a szakács-, a hentes, vagy a sportkések számára. De biztonságosan használható például a zseb-, filéző-, és vadászkéseknél is. Még a legjobb minőségű késeket is hiba nélkül élezi meg, nem károsítja az élt. A rendkívül éles penge megkönnyíti a szeletelést a nehezen vágható anyagoknál. Legyen szó fogazott vagy sima pengéről, a Chef'sChoice számára egyik sem akadály.

Hogyan használd?

A Chef'sChoice a speciális igényű késeket kivéve bármilyen késnél használható. Hogy mi számít speciális igényűnek? Ilyen például a japán Kataba kés, amit csak az egyik oldalán kell megélezni. A Chef'sChoice használatával lehetővé válik a penge mindkét oldalának egyenletes élezése. Az él mindkét oldalán lévő csiszolt felület tehát ugyanolyan méretű lesz, s ezáltal minden alkalommal egyenesen fog vágni.

1. fokozat: Tartsd a pengét vízszintesen és egyenesen, majd a kés pengetükrétől a csúcs felé haladva húzd végig a nyíláson saját magad felé. Ne gyorsítsd fel vagy lassítsd le a folyamatot, hanem mindig ugyanolyan tempóban mozgasd a kést. Egy 20 cm-es pengénél kb. 4 mp-es állandó húzási sebesség javasolt. Értelemszerűen rövidebb pengéknél ez az idő csökken, hosszabbnál pedig nő. Pont elegendő nyomást használj a folyamat alatt úgy, hogy biztosítod a penge kapcsolatát az élezőkoronggal. Nem érdemes erősebb nyomást alkalmazni, mert nem gyorsítja fel az élezési folyamatot. Akármelyik szakaszban is élezel, mindkét nyíláson húzd végig a kést, váltakoztatva. Általában egy húzás a jobb, egy pedig a bal nyílásban elegendő szokott lenni, de előfordulhat, hogy két húzásra lesz szükség mindkét oldalon. ChefsChoice 120 motoros késélező első, előélező fázis.

2. fokozat: A második szakaszban húzd végig a kést a jobb és a bal oldalon váltakozva 3-5 alkalommal. A tompább kések esetén lehetséges, hogy több húzásra lesz szükség. Győzödj meg róla, hogy kialakult-e a sorja az él mentén. Ezt úgy teheted meg, hogy átlósan végighúzod az újjad a pengén (semmiképp se hosszában!). Ha nem keletkezett sorja, akkor még húzd végig a pengét 2-3 alakalommal a késélező 2. fokozatán. ChefsChoice 120 motoros késélező második, élező fázis.

3. fokozat: A polírozással eltávolítható a sorja. Húzd végig a kését a 3. fokozat jobb és bal nyílásában váltakozva, 3-4-szer lassan az egyik és a másik oldalon (kb. 4 mp). Ezt követően végezz 3 gyorsabb húzást mind a két oldalon (1-2 mp). ChefsChoice 120 motoros késélező harmadik, polírozó fázis.

 

A kés borotvaélessé válik. Ezen kívül nincs más dolgod, mint élvezni az eredményt és örömödet lelni a késhasználatban.

 

Így is ismerheted:

Chef’s Choice m120

Chef’s Choice 120

Chefs Choice 120

Chef’sChoice 120

ChefsChoice 120

Chef'sChoice Diamond Hone EdgeSelect 120

Termékspecifikációk
Színek
Méret (magasság, szélesség, mélység)
33,02 x 34,29 x 31,75 cm
Súly
2 kg
Teljesítmény
75 W
Energiaforrás
Vezetékes
A következő kések élezésére alkalmas
Hazánkban elterjedt európai típusú (20°) pengével rendelkező kések, Nagymértékben elhasználódott kések, Bicskák/zsebkések, Háztartási kések, Szakácskések, Fogazott kések , Sportkések, Vadászkések
Élezési fokozatok
Előélező / élkialakító fokozat, Élező fokozat, Fenő/polírozó fokozat
Késélező típusa
Motoros késélező
Élező fokozatok száma
Három
Késvezető anyaga
Rozsdamentes acél
Élezőbetét cserélhető
Igen, fokozatonként
Raktárkészlet
46 db
Cikkszám
0120880
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac