SILK'N FaceTite bőrfiatalító

SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító
SILK'N FaceTite bőrfiatalító

Tüntesd el ráncaid, feszesíts és változtasd simává arcbőröd a fantasztikus Silk'n FaceTite bőrfiatalító készülékkel, mely egy új, tudományos áttörés a bőrfiatalítás területén. A titok a forradalmi HT technológiában rejlik, mely feszesíti az arcbőrt, csökkenti a ráncokat és visszaállítja a kollagén és elasztin rostokat. A bőröd megemelkedik, és hihetetlenül fiatalnak és ragyogónak fog tűnni. Próbáld ki az új bőrfiatalító kezelést az otthonodban!

Garancia :
3 év
Várható szállítási idő :
2021.10.26
87 490 Ft
Nincs raktáron
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

Nem lenne fantasztikus, ha vissza tudnád forgatni az idő kerekét? Ha eltűnnének a ráncaid, bőröd pedig ismét feszesebb és simább lenne? Újra fiatalossá tudod változtatni a bőröd a fantasztikus Silk'n FaceTite bőrfiatalító készülékkel, mely egy új, tudományos áttörés a bőrfiatalítás területén. A titok a forradalmi HT technológiában rejlik, mely feszesíti az arcbőrt, csökkenti a ráncokat és visszaállítja a kollagén és elasztin rostokat. A bőröd megemelkedik, és hihetetlenül fiatalnak és ragyogónak fog tűnni. Próbáld ki az új bőrfiatalító kezelést az otthonodban!

Miért a Silk'n Face Tite?

 • Forradalmi HT bőrfiatalító technológia
 • Csökkenti ráncokat
 • Feszesíti az arcbőrt
 • Csökkenti a finom vonalakat
 • Megújítja a kollagén és elasztin rostokat
 • Megemeli az arc körvonalát
 • Csökkenti a felszíni nap- és öregségi foltokat
 • Erősíti a bőr mélyebb rétegeit
 • Javítja a bőr szerkezetét és rugalmasságát

Tudományos áttörés a bőrfiatalítás területén

A Silk'n tudósainak sikerült egy olyan bőrfiatalító eszközt kifejleszteni, amely a bőrt belülről alakítja át. A lenyűgöző folyamat során a FaceTite javítja a bőr saját kollagén és elasztin rostjait, és erősíti a bőr mélyebb rétegeit. Ez a folyamat javítja a bőr feszességét, így az nemcsak feszesebb, hanem rugalmasabb is lesz. Csökkennek a ráncok és a finom vonalak, az arc körvonala pedig megemelkedik. A bőröd felszínén látható nap- és öregségi foltok elhalványulnak, a bőr szerkezete és rugalmassága pedig javul. Soha nem volt még lehetőség így javítani a bőröd fiatalságán az otthonod kényelmében!

Miért öregszik a bőr?

A bőrünk az öregedés jeleit 25 éves korunktól kezdi mutatni, ami egy természetes, elkerülhetetlen folyamat. A bőr két fontos építőköve, a kollagén és az elasztin folyamatosan gyengül, majd elkezd lebomlani. A sejtek megújulása is lelassul. Az öregedési folyamatot dohányzással, túl sok napfénnyel és stresszel is lehet fokozni. Egy fiatal, egészséges bőr folyamatosan halad a fakó, ráncos és megereszkedett bőr felé. A Silk'n tudományos áttörése lehetővé teszi, hogy a bőr láthatóan megfiatalodjon, műtét nélkül, az otthonod kényelmében.

Tudtad?

A fibroblasztok olyan sejtek a szervezetben, amik a kollagént és az elasztint, a bőr építőelemeit termelik. A fiatal bőr a fibroblasztokat 21-28 naponta képes megújítani, de ahogy öregszünk, már csak 40-45 naponta lesz képes erre. Sőt, 50 éves kor felett a szervezet kevesebb fibroblasztot is termel. Az eredmény: láthatóan idősebb bőr. 

HT technológia - a bőrfiatalítás képlete

A Silk'n Face Tite az úgynevezett HT (Home Tightening) technológiát használja a bőrfiatalításra. A Silk'n régebben hozta a piacra ezt a technológiát a fiatalabb bőrért. Ettől kezdve ismertté vált, mint egy bőröregedés-gátló formula, melynek hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal tesztelték. A Silk'n Face Tite-tal a HT technológiát ma már az arcon, a nyakon és a dekoltázson is lehet használni.

Hogy működik a HT technológia?

A HT technológia serkenti a sejtek megújulását, melynek köszönhetően az arcbőr simává és ráncmentessé válik. A Face Tite használatával folyamatosan feltöltheted bőröd kollagén raktárait, ezáltal javítva annak strukturális szerkezetét. Használatával csökkentheted az öregedés során jelentkező foltokat és növelheted bőröd rugalmasságát.

A HT (Home Tightening) otthoni feszesítést jelent. A technológia három hatékony energiaforrást ötvöz, melyek kombinációjával lehetővé válik, hogy a hő a sejt minden rétegébe eljusson, az epidermisztől kezdve a mögöttes zsírrétegekig. A külső bőr maximum 43 C°-ra felmelegszik, míg a belső réteg eléri a max. 50 C°-ot, mely stimulálja a bőr összehúzódását. Ez egy teljesen fájdalommentes eljárás: egyszerűen csak azt fogod érezni, hogy a bőr kellemesen melegebbé válik. A Silk'n a problémát belülről kezeli.

A következő három energiaforrást használja:

 • a bipoláris RF energia (rádiófrekvencia): erősíti a bőr mélyebb rétegei 4 mm-ig.
 • a LED fényenergiát (vörös LED fény): egyensúlyba hozza a bőrt és biztosítja a helyreállását.
 • és a IR (infravörös) hőenergiáa: javítja a bőr szerkezetét.

​A három energiaforrás elválaszthatatlan egysége az öregedés olyan ellenségévé válik, mely folyamatosan megnyeri a harcot a bőr öregedésével szemben. A HT technológia nagyon hatékony és képes arra, hogy feszesítsen és helyreállítsa a kollagéneket, valamint belülről kifelé haladva javítsa a bőr rugalmasságát. Ez nemcsak arra ideális, hogy a testkontúrt lefaragja és csökkentse a narancsbőrt, hanem egy tökéletes megoldás az arckontúrok megemelésére és a ráncok és finom vonalak megjelenésének csökkentésére anélkül, hogy plasztikai műtétre lenne szükség.

Biztonság

A Silk'n Face Tite kimerítő vizsgálata során arra a következtetésre jutottak, hogy a készülék használata biztonságos és férfiak és nők számára egyaránt használható, otthoni környezetben. A kezelések hatásosak és a bőrt azonnal feszesebbnek fogod érezni. A FaceTite használata előtt olvasd el a használati utasítást.

Minden bőrtípusnál és bőrszínnél használható

A FaceTite mögött álló technológia lehetővé teszi, hogy a gépet minden bőrtípusnál és bőrszínnél használni lehessen. Tehát a sötét bőrön is nyugodtan használható. Ez egy nagy előnye sok más géphez viszonyítva!

Az egész arcon és a nyakon is használhat

A Silk'n FaceTite kezelni tudja az összes ráncot, valamint a szem körüli ráncokat és szarkalábakat is (nem a szemhéjon, mert ott túl finomak a ráncok). Az arc mellett a nyakon és a dekoltázson is nyugodtan használható.

Nincs szükség helyreállítási időre

A Silk'n FaceTite 3 energiaforrást használ (bipoláris rádiófrekvencia, LED fényenergia és infravörös hőenergia), így a lézertől eltérő módon működik, ami azt jelenti, hogy a bőrnek nincs szüksége a helyreállítási, gyógyító szakaszra. A bőr károsodásának esélye tehát nagymértékben csökkent. A kezelést követően azonnal tudod folytatni a napi tevékenységeidet.

A napozás nem probléma

Mivel a FaceTite nem lézeres technológiát használ, a kezelések előtt és után is nyugodtan lehet napozni. Nem feltétlenül kell használni fényvédőkrémet a napozás során, bár ettől függetlenül mi ajánljuk a használatát a bőr öregedésének lassítása miatt.

5 energiabeállításon használható

A Silk'n FaceTite-on 5 teljesítménymód közül lehet választani. Minél magasabb az energiaszint, annál intenzívebb a kezelés. Először az egyes fokozaton használd a FaceTite-ot, és úgy növeld, ahogy Neked kényelmes. Érezni fogod, hogy a bőröd melegebb, ami azt jelenti, hogy a FaceTite jól végzi a dolgát. A bőrödet napról napra simábbnak fogod érezni, figyelemreméltóan sugárzó lesz, körvonalai megemelkednek.

Kezelési területek

A Silk'n Face Tite rendkívül könnyen használható. A kezelés mindössze néhány percet vesz igénybe. Akkor kapod a legjobb eredményt, ha betartod az kezelési tervet. Olvasd el a használati utasításban a kezelési tervet. 

A készülék használatakor minden egyes területet 15 percig kezelj úgy, hogy ott tartod az bőrödön az eszközt. Fontos, hogy az egyes területeket külön-külön kezeld, az arcon egyszerre egy területre koncentrálj. Ezen a módon a bőr hőmérséklete állandó marad. Ezzel a módszerrel a kezelés is sokkal hatékonyabb, mintha a készüléket az egész arcon mozgatnád át. Ne hagyd ki a kezelésből a nyakadat és az állkapocs vonalát sem.

Már az első kezelést követően meg fogod tapasztalni, hogy a készülék látható eredményeket ér el a bőrön: érezhetően feszesebbnek fogod érezni a bőröd. A kezelést hetente kétszer végezd el a legjobb eredmény érdekében.

 • 1. Homlok: feszesítés
 • 2. és 3. Bal arc és jobb arc: finom vonalak kezelése és a bőr megemelése
 • 4. Felső ajak: feszesítés és a ráncok megszüntetése
 • 5. Áll és az áll vonala: feszesítés és V alakítás
 • 6. Nyak: simítás

Tartalmazza a Silk'n Slider Gel-t

A Silk'n Face Tite készülékedhez egy tubus Slider Gel tartozik. Ez a gél szükséges a kezelések elvégzéséhez. Fontos, hogy tegyél egy vékony réteget a gélből a kezelendő bőrfelületre. A gél nélkül a készülék nem fog működni. A víz alapú gél nem csak hidratál, hanem segít a készülék vezetésében is. Ez biztosítja, hogy a Silk'n Face Tite könnyedén siklik át a bőrön, és megakadályozza a bőr túlmelegedését és kipirosodását. A Slider Gel külön is kapható a webáruházban. 

Bőrfiatalítás a saját otthonodban

A Silk'n Face Tite egy forradalmian új eszköz, mely a bőr fiatalítására lett kifejlesztve. Ez eddig csak bőrgyógyászati klinikákban és szépségszalonokban volt elérthető, ahol az ehhez hasonló kezelések árát rendkívüli mértékben meg kell fizetni. Erre mostantól nincs szükség. A Silk'n FaceTite lehetővé tette, hogy egy erős bőrfiatalító készüléket használj a saját otthonodban, a teljes HT technológiával.

Belülről javítja a bőrt

Ha megnézzük az idősebb bőr keresztmetszetét, láthatjuk, hogy bizonyos sejtek károsodtak. A HT technológia behatol a bőrbe és megkeresi a sérült szöveteket és megjavítja azokat. Melegség árad ki a készülékből, ami serkenti a bőr megújuló tulajdonságait. A kollagén és az elasztin rostok összehúzódnak, és a bőr belülről megjavítja magát. Külsőleg a bőr minden egyes kezelés után láthatóan szebb, észrevehetően feszesebbnek és fiatalosabbnak tűnik.

 

Így is ismerheted: Silkn Face Tite arcfiatalító, Silkn Face Tite bőrfiatalító, Silk'n Face Tite ránctalanító

Termékspecifikációk
Színek
Súly
125 g
Doboz tartalma
1 db alap készülék, 1 db Slider Gél, 1 db hialuronsavas szérum, 1 db elegáns hordtáska
Energiaforrás
Vezetékes
Cserélhető fej
Nem
Funkciók
Bőrápolás, Arcápolás, Ránctalanítás, Bőrfiatalítás
Testrészek
Az egész arcon és a nyakon is használható
Férfiak és nők egyaránt használhatják
Igen
Teljesítménybeállítás
5 fokozat
Fájadalommentes kezelés
Igen
Klinikailag tesztelt
Igen
Intelligens időzítő
Hetente kétszer 15 perc / kezelési terület.
Cikkszám
FT1PE3C2001
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac