SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl

Raktárkészlet: 7 db
SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl
SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl
SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl
SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl
SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl
SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl
SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl
SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó, pearl

Az erős, 890 watt  teljesítményű álló porszívó egyedülálló forgó nyakával lehetővé válik a kényelmes és hatékony porszívózás, bármilyen felületen, háromszoros szűrőrendszerrel. Az S-Class kórházi tisztaságú szűrő garantálja a maximálisan tiszta kifújt levegőt - allergiásoknak, asztmásoknak, háziállat-tulajdonosoknak is ajánlott.

Garancia :
4 év
Előre látható szállítás:
Rendeléstől számított 2 héten belül
83 790 Ft
Akció: 87 990 Ft
Kezdete: 2021.11.25   A készlet erejéig!
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

A SEBO Felix 4 Kombi álló porszívó leveszi a válláról terheket! Nem kell többé a porszívót maga után rángatnia, hanem egyszerűen kényelmesen tolhatja maga előtt. Egyedülálló forgó nyakával rendkívül könnyen irányítható és biztos lehet benne, hogy nem fogja véletlenül a bútoraihoz ütköztetni. Erős szívóteljesítményével, professzionális porszívófejeivel, tökéletes kivitelezésével és kényelmi funkciókkal a Felix porszívót egyaránt használhatja kis- és nagytakarításokhoz is, bármilyen felületen. A makulátlan végeredmény mellett a Felix használata során azon sem kell aggódnia, hogy milyen por kerül vissza a levegőbe, hiszen a háromlépcsős szűrőrendszer és a beépített S-Class kórházi szintű szűrő garantálja a tiszta kifújt levegőt. Allergiásoknak, asztmásoknak, háziállat-tulajdonosoknak is ajánlott - a British Allergy Foundation ajánlásával!

A SEBO Felix 4 Kombi porszívó előnyei:

 • 4 év garancia.
 • Díjnyertes teljesítmény.
 • Kényelmes használat, könnyű kezelhetőség.
 • Rendkívül csendes.
 • Mindenféle padlót tisztít (a megfelelő fej/beállítás alkalmazásával).
 • Jól manőverezhető.
 • Teljesen lehajtható a bútorok alatti tisztításhoz.
 • Háromlépcsős szűrőrendszer.
 • S-Class kórházi tisztságú szűrővel.
 • A British Allergy Foundation ajánlásával.
 • 10,5 méteres hatósugár - nem kell váltogatni a csatlakozó dugaljak között.
 • Masszív "legó" műanyag külső ház.

Innováció - könnyű manőverezés

A Felixet modern otthonokba tervezték. Porszívófejek széles választéka érhető el hozzá, így bármilyen felületen használható, beleértve a kényes felületeket, egyenetlen kemény felületeket és szőnyegeket is. A rugalmas forgó nyak lehetővé teszi a bútorok körüli könnyű manőverezést, a fogantyú magassága pedig állítható, tároláshoz lecsökkenthető. A Felix „Flex” nyaka - 90°-os függőleges és 180°-os vízszintes mozgást tesz lehetővé, amely nagyszerű manőverezést nyújt az akadályok körüli könnyű tisztításhoz.


A padlóhoz igazítva lefektethető

Lefektetve 15 cm magas, ami lehetővé teszi, hogy a Felix a bútorok alatti és a nehezen elérhető helyeket is ki tudja tisztítani.

Teljesítmény

A szívómotor magas teljesítménye, az erős kefemotor és a csúszásmentes övek díjnyertes tisztítási teljesítményt nyújtanak. Az Ultra Bag porzsák és az S-Class kórházi szintű szűrőrendszer biztosítja azt, hogy kizárólag tiszta levegő áramoljon vissza a szobába.

Funkciók, a tisztítandó felület fajtái

Szőnyeg

A deluxe kombifej (alap tartozék) és a motoros hengerkefe fej is használható szőnyegen. A motoros hengerkefe forgó henger alakú keféje megemeli a szőnyeg szálait és így kiváló hajszál-, por- és szöszeltávolító képességgel rendelkezik. Ezt a fejeket a szőnyeggel borított területeken sokkal könnyebb tolni, a porszívó szinte magától "megy előre". Ha a szőnyeg mélytisztítására vágyik, akkor a motoros hengerkefe fejet válassza, mely egy plusz motorral és 2700 fordulat/perc fordulatszámmal a lehető leghatékonyabb megoldás a szőnyegek száraz tisztítására. A szőnyeg típusától, a szálak mélységétől függően állítható a kefemagasság. A motoros hengerkefe fejen 4 beállítási lehetőség található. Amennyiben olyan modellt szeretene, melynek alap tartozéka a motoros hengerkefe fej, javasoljuk a Felix 1 Premium porszívót.

DELUXE KOMBIFEJ (ALAP TARTOZÉK) MOTOROS HENGERKEFE FEJ (31 CM) (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ)

Keménypadló

Mindegyik porszívófej alkalmas keménypadló tisztításra, de a lehető legjobb tisztítási teljesítmény érdekében a SEBO kifejlesztette a deluxe parketta fejet (külön megvásárolható). 

A deluxe parketta fej kialakítása a deluxe kombi fejjel megegyező: duplán csatlakoztatott nyakával hihetetlenül könnyen manőverezhető. Természetes anyagból készült sörtéi puha kerekekkel párosulnak, mellyel ideálissá válik még a legkényesebb felület hatékony és kíméletes tisztítására. A sörték lefele és fölfele mozognak, hogy illeszkedjenek a felület esetleges egyenetlenségeihez; valamint eltávolíthatóak a könnyebb tisztításhoz és a cseréhez.

DELUXE PARKETTA KEFE (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ)

Lépcső, kárpit és egyéb felületek

A Felix 4 Kombi porszívók könnyedén elférnek a lépcsőn, valamint a porszívótest oldalán futó fogantyút megfogva könnyedén hordozhatóak még porszívózás közben is. A lépcső és kárpittisztító turbó fej (külön megvásárolható) egy levegő által hajtott hengerkefés fej, mely kis területekhez használható. Felemeli a szőnyeg szálait, és így hatékonyan képes eltávolítani a hajszálakat és a szöszöket és rendkívül könnyű használni. Hatékony tisztítás valósítható meg vele kárpiton. A turbó kefe külön megvásárolható.

Kárpit porszívózásához a porszívóból ki kell vennünk a gégecsövet, és arra csatlakoztathatjuk a kárpittisztító kefét (alap tartozék) - vagy rések tisztításához a résszívófejet (alap tartozék) -, és mivel a porszívócső elég hosszúra nyújtható, ezért messze elérhetünk vele a kárpit vagy más a padlónál magasabban lévő területek porszívózásához. Amennyiben szükséges, vásárolhatunk hozzá merev hosszabbító csövet is. A kárpittisztító fej a tisztítandó felület görbületeinek csökkentésével jóval kényelmesebbé alakítja a kárpittisztítást, és ideális az autótisztításhoz is. Autótisztításhoz az álló porszívót kézi porszívóvá is alakíthatjuk.

KÁRPITTISZTÍTÓ FEJ (ALAP TARTOZÉK) RÉSSZÍVÓFEJ (ALAP TARTOZÉK)

Beépített szívóerőszabályozás

A szívás a fogantyúról fokozatmentesen szabályozható, így a számodra és az adott felület számára legmegfelelőbb beállítást választhaod, legyen szó keménypadlóról, szőnyegről, kárpitról, függönyről, vagy bármi másról, amit porszívózni szeretnél.


Strapabíró, akár a Lego

A Németországban gyártott SEBO porszívók a vastag, megerősített, úgynevezett ABS műanyag házból, alumínium és fém alkatrészekből, acél tengelyekből és csapágyakból, valamint csúcsminőségű motorokból készülnek. Az ABS műanyag rendkívül ütésálló és strapabíró. Sokan leginkább a híres Lego játékokról azonosítják. Ez a játék híres keménységéről és törhetetlenségéről. A SEBO porszívók esetén ez több, mint egy évtizedes felhasználást jelent háztartási használat esetén.

Minden SEBO porszívót teljes mértékben tesztelnek, mielőtt az adott modell elhagyja a gyárat. Független vizsgálatok folyamatosan azt mutatják, hogy a SEBO az egyik legmegbízhatóbb porszívó márka. Így biztos lehetsz abban, hogy ha SEBO-t veszel, akkor a legjobbat veszed.

Gyorsan kibontható kábel

A gyorsan kibontható kábeltartót úgy tervezték, hogy amennyire csak lehetséges, belesimul a porszívóba. A 9,5 m hosszú kábel lehetővé teszi a tisztítást nagy távolságon is.

Azonnal használható gégecső

A beépített gégecső azonnal készen áll arra, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztítsa. A gégecsőhöz több SEBO fejet lehet csatlakoztatni.

 

Leválasztható szívóegység

Ha leválasztod a porszívófejet, a Felix átalakul egy könnyű, erős szívóhatású egységgé, amit kézben is lehet tartani, köszönhetően a kényelmesen tartható fogantyúnak. Ideális lépcsők, autóbelsők és kárpitok tisztítására.

Nyél védő ütköző

A fogantyúnak puha vége van, amelyet arra terveztek, hogy segítsen megállítani a Felixet, amikor állva neki van döntve bármilyen felületnek, és ugyanakkor megvédje azt az esetleges károsodástól és a felületet is a karcolódástól.


Szűrőrendszer

A tiszta beltéri levegő elsőrangú azok számára, akik allergiások, háziállatot tartanak, kisgyermekkel élnek együtt vagy csak pormentes otthont szeretnének.

Allergiaellenes porszívó S-Class kórházi szintű szűrővel

A Felix család háromlépcsős szűrőrendszerrel dolgozik, mely bizonyított hatékonyságú szűrést biztosít. Az összes Felix porszívóhoz gyárilag beépített S-Class szűrő tartozik, mely rendkívül magas, kórházi szintű szűrést biztosít.


A British Allergy Foundation ajánlásával

A British Allergy Foundation tesztjei azt mutatják, hogy a szűrőrendszer a poratka allergének 100%-át eltávolítja, valamint hogy a SEBO porzsákos rendszere rendkívül higiénikus.

Tekintsd meg az ajánlást: A Brit Allergiaellenes Szervezet ajánlása


  

Háromlépcsős szűrőrendszer

1. lépcső: Ultra Bag porzsák

Az első és legfontosabb lépcső a 3,5 literes Ultra Bag porzsák. A hagyományos papírporzsákokkal ellentétben a SEBO Felix széria porzsákja elektrosztatikusan feltöltött mikroszálakból épül fel, melyek magukhoz vonzzák a porszemeket és magukhoz kötik azokat; hasonló módon, mint amikor a tv képernyője vonzza a port. Más porzsákok könnyedén eltömődnek, mert a por nem tud könnyedén átjutni rajtuk. Az elektrosztatikus anyagnak viszonylagosan nyitott textúrája van, mely nem tömődik el, ugyanakkor magához vonzza a részecskéket, így több szennyeződést fog magában tartani, mint más, nagyobb papír porzsákok. A zárható többrétegű porzsák hatékonyan benntartja a baktériumokat, allergéneket és potenciálisan káros anyagokat a biztonságos csere alatt is.

2. lépcső: Motorszűrő

Az elektrosztatikus motorszűrő egyrészt védi a motort, másrészt megszűri a mikroszkopikus porrészecskéket. A Felix motorszűrője a a porzsák alatt helyezkedik el.

3. lépcső: S-Class külső szűrő

Az S-Class szűrő annyiban tér el a közismert (szintén kitűnő hatékonyságú) HEPA szűrőtől, hogy míg a HEPA szűrő szorosan kapcsolódó háló szálakból épül fel, melyekbe a levegő áthaladáskor beszorulhat vagy fennakadhat, addig az S-Class szűrő olyan hálókat használ, melyek nem ilyen szilárdak (így a levegő nem szorulhat be). A szűrő elektrosztatikus tulajdonságai miatt a szűrési hatékonyság rendkívül magas, hiszen a szűrő magához vonzza a részecskéket. Az S-Class szűrő fejlett szűrési rendszert biztosít a Felixnek, egy különleges megjelenéssel párosulva. A külső szűrő nagy területű felületén áramlik ki a levegő és a motor zaját is elnyeli. 1648 cm2-es hatalmas területével még a legfinomabb részecskéket is "elkapja", ami biztosítja, hogy a kifújt levegő tiszta legyen.Könnyű és higiénikus porzsákcsere

Csak egy porzsákos rendszer tud teljesen higiénikus és biztonságos koszeltávolítást nyújtani. A Felix Ultra Bag porzsákot forradalmian elektrosztatikusan feltöltött gyapjúból készítették, amely mikroszűrést biztosít és eltömődés nélkül képes magába szívni még a finom port is. Az Ultra Bag porzsák könnyen illeszkedik a helyére és szilárdan ott marad a porszívó tetejének bezárását követően is. A beépített zárósapka biztosítja, hogy csere közben is minden kosz és por benne maradjon a zsákban.

SEBO - Németországban gyártva

Az első SEBO porszívó 1978-ban készült professzionális szakemberek magas igényeihez tervezve: innovatív technológia, precíz tervezés és kivitelezés, ergonomikus és energiahatékony megoldások jellemezték (és jellemzik a mai napig). A német SEBO Stein & Co. vállalat hengerkefés porszívóival nagyon gyorsan piacvezetővé vált a kereskedelmi szektorban. A SEBO egyet jelent a technikai innovációval és intelligens megoldások megvalósításával minden apró részlethez. Az SEBO-nak ma már számos ötlete viszonyítási alapként szolgál az elsőosztályú porszívók piacán. Ilyen például a szabadalmaztatott Airbelt ütközésvédő légöv vagy a beépített és kivehető szívócső.

A SEBO porszívókat úgy optimalizálták, hogy mindenféle padlótípust hatékonyan lehessen velük porszívózni, legyen szó akár kárpitról, akár keménypadóról. A SEBO porszívók technikailag kifinomultak és tökéletesítettek, tartósak, könnyű használat és funkcionalitás jellemzi őket. A SEBO porszívók Németországban, Velbertben készülnek, valamint már több, mint 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhetnek.

 

A szőnyegtisztítók a SEBO-t ajánlják…

…és nem csak a vörös szőnyegekre. Bár sok fontos személy folyosóját tisztítja a SEBO, a SEBO-val való takarítás biztosítja, hogy minden szőnyeg vagy parketta tartós maradjon és megtartsa szépségét, legyen az a Fehér Házban, vagy akár Budapesten!

Termékspecifikációk
Színek
Súly
5,3 kg
Teljesítmény
890 W
Doboz tartalma
1 db álló porszívó, 1 db résszívó fej, 1 db kárpittisztító fej, 1 db deluxe kombinált szívófej, 1 db porzsák, 1 db motorszűrő, 1 db S-Class szűrő
Anyaghasználat
ABS műanyag ház
Zajszint
79 dB(A)
Elektronikus teljesítményszabályozó
Fogantyún
Hatósugár
10,5 m
Kábel hossza
9,5 m
Szűrőrendszer
Háromszoros
Szűrő típusa
S-Class kórházi tisztaságú levegőszűrő
Motorok száma
1
Felszívható anyagok
száraz
Portárolás
3,5 literes porzsák (három rétegű Ultra Bag™)
Fej szélessége
28 cm
Porszívó kivitel
Álló porszívó
Raktárkészlet
7 db
Cikkszám
90841SE
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac