SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl

SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl
SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl
SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl
SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl
SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl
SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl
SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl
SEBO Felix 1 Premium álló porszívó, pearl

Az erős, 700 + 175 watt  teljesítményű álló porszívó egyedülálló forgó nyakával lehetővé válik a kényelmes és hatékony porszívózás, bármilyen felületen, háromszoros szűrőrendszerrel. Motoros hengerkefe fejével a szőnyegeket szálmélységig tisztítja. Az S-Class kórházi tisztaságú szűrő garantálja a tiszta kifújt levegőt - allergiásoknak, asztmásoknak, háziállat-tulajdonosoknak is ajánlott.

Garancia :
4 év
Előre látható szállítás:
Rendeléstől számított 2 héten belül
149 990 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékleírás
Termékspecifikációk
Termékleírás

A SEBO Felix 1 álló porszívó leveszi a válladról terheket! Nem kell többé a porszívót magad után rángatnod, hanem egyszerűen kényelmesen tolhatod maga előtt. Egyedülálló forgó nyakával rendkívül könnyen irányítható és biztos lehetsz benne, hogy nem fogod véletlenül a bútoraidhoz ütköztetni. 

Erős szívóteljesítményével, professzionális porszívófejeivel, tökéletes kivitelezésével és kényelmi funkciókkal a Felix porszívót egyaránt használhatod kis- és nagytakarításokhoz is, bármilyen felületen.

A makulátlan végeredmény mellett a Felix használata során azon sem kell aggódnod, hogy milyen por kerül vissza a levegőbe, hiszen a háromlépcsős szűrőrendszer és a beépített S-Class kórházi szintű szűrő garantálja a tiszta kifújt levegőt. 

Allergiásoknak, asztmásoknak, háziállat-tulajdonosoknak is ajánlott - a British Allergy Foundation ajánlásával!

A SEBO Felix 1 Premium porszívó előnyei:

 • 4 év garancia.
 • Díjnyertes teljesítmény.
 • Kényelmes használat, könnyű kezelhetőség.
 • Rendkívül csendes.
 • Mindenféle padlót tisztít (a megfelelő fej/beállítás alkalmazásával).
 • Jól manőverezhető.
 • Teljesen lehajtható a bútorok alatti tisztításhoz.
 • Háromlépcsős szűrőrendszer.
 • 700 W + 175 W motortejesítmény, mely a porszívó motorjának (700 W) és a motoros hengerkefefej motorjának (175 W) teljesítményét jelenti.
 • 10,5 méteres hatósugár - nem kell váltogatni a csatlakozó dugaljak között.
 • Masszív "legó" műanyag külső ház.
 • A szőnyeg szálmélységig való tisztítása motoros hengerkefe fejjel.
 • S-Class kórházi tisztaságú szűrő.
 • A British Allergy Foundation ajánlásával.

Innováció - könnyű manőverezés

A Felixet modern otthonokba tervezték. Porszívófejek széles választéka érhető el hozzá, így bármilyen felületen használható. Alap tartozéka a szőnyeg mélytisztításra képes plusz motorral rendelkező prémium hengerkefe fej, melynek motorját be és ki lehet kapcsolni, így a Felix a szőnyegen kívül mindenféle felületet hatékonyan tud felporszívózni, beleértve a kényes felületeket, egyenetlen kemény felületeket is.

A rugalmas forgó nyak lehetővé teszi a bútorok körüli könnyű manőverezést, a fogantyú magassága pedig állítható, tároláshoz lecsökkenthető. A Felix „Flex” nyaka - 90°-os függőleges és 180°-os vízszintes mozgást tesz lehetővé, amely nagyszerű manőverezést nyújt az akadályok körüli könnyű tisztításhoz.


A padlóhoz igazítva lefektethető

Lefektetve 15 cm magas, ami lehetővé teszi, hogy a Felix a bútorok alatti és a nehezen elérhető helyeket is ki tudd porszívózni.

Teljesítmény

A szívómotor magas teljesítménye, az erős kefemotor és a csúszásmentes övek díjnyertes tisztítási teljesítményt nyújtanak. Az Ultra Bag porzsák és az S-Class kórházi szintű szűrőrendszer biztosítja azt, hogy kizárólag tiszta levegő áramoljon vissza a szobába.

Funkciók, a tisztítandó felület fajtái

Szőnyeg

A kombifej (külön megvásárolható), a deluxe kombifej (alap tartozék), a turbó kefe (külön megvásárolható) és a motoros hengerkefe fej (alap tartozék) is használható szőnyegen. A turbó kefe és a motoros hengerkefe forgó henger alakú keféje megemeli a szőnyeg szálait és így kiváló hajszál-, por- és szöszeltávolító képességgel rendelkezik. Ezeket a fejeket a szőnyeggel borított területeken sokkal könnyebb tolni, a porszívó szinte magától "megy előre". Ha a szőnyeg mélytisztítására vágysz, akkor a motoros hengerkefe fejet válaszd, mely egy plusz motorral és 2700 fordulat/perc fordulatszámmal a lehető leghatékonyabb megoldás a szőnyegek száraz tisztítására. A szőnyeg típusától, a szálak mélységétől függően állítható a kefemagasság. A motoros hengerkefe fejen 4 beállítási lehetőség található.

KOMBIFEJ (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ) DELUXE KOMBIFEJ (ALAP TARTOZÉK) TURBO TT-C KEFE (28 CM - KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ)

 

TURBO KEFE (16 CM) (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ) MOTOROS HENGERKEFE FEJ (31 CM) (ALAP TARTOZÉK)

Állattulajdonosoknak és porallergiásoknak ajánljuk

Az erőteljes kefeforgásnak (2700 fordulat/perc) köszönhetően a SEBO Felix 1 Premium alkalmas arra, hogy eltávolítson minden ragaszkodó állatszőrt és allergént a szőnyegek mélyéről. A porszívó kifejezetten háziállat-tulajdonosok és porallergiások számára lett kifejlesztve, így alap tartozéka a motoros hengerkefe fej, mely még a legsúlyosabb helyzetekben is megoldás lehet, pl. olyan állatok tartása esetén, amelyek rendkívüli mértékben hullajtják a szőrüket. 

Könnyű kefe csere

Semmilyen eszközre nincs szükség akkor, ha ki akarod venni a fejben lévő forgókefét, így a tisztítása és a cserélése rendkívül egyszerű. A kefe duplán csavart, mely szintén nagyszerű tisztítást biztosít.

Fejlett, hengerkefés technológia

A SEBO motoros hengerkefés fejében lévő kefe egyedülálló kialakításának köszönhetően a hajat és a törmeléket a hengerkefe fej légcsatornájába összpontosítja, mely növeli a porszívó tisztítási teljesítményét minden felületen.

Keménypadló

Keménypadló tisztításához használhatod a porszívó alap tartozékait: a deluxe kombifejet, melyet egy kapcsolóval lehet átváltani a szőnyeg és a keménypadló tisztítási funkció között, vagy akár a motoros hengerkefe fejet. Amennyiben a motoros hengerkefe fejet szeretnéd keménypadló tisztításra használni, abban az esetben javasoljuk, hogy kapcsold ki a hengerkefe fejen lévő gomb segítségével a hengerkefe forgását. Így a fej csak szívni fogja a szennyeződésgeket és használható keménypadló felületeken is. 

A lehető legjobb tisztítási teljesítmény érdekében a SEBO kifejlesztette a deluxe parketta fejet (külön megvásárolható), melynek kialakítása a deluxe kombi fejjel megegyező: duplán csatlakoztatott nyakával hihetetlenül könnyen manőverezhető. Univerzálisan használható szőnyeg és keménypadló porszívózásra. Természetes anyagból készült sörtéi puha kerekekkel párosulnak, mellyel ideálissá válik még a legkényesebb felület hatékony és kíméletes tisztítására. A sörték lefele és fölfele mozognak, hogy illeszkedjenek a felület esetleges egyenetlenségeihez; valamint eltávolíthatóak a könnyebb tisztításhoz és a cseréhez.

DELUXE PARKETTA KEFE (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ)

Lépcső

A Felix 1 Premium porszívók könnyedén elférnek a lépcsőn, valamint a porszívótest oldalán futó fogantyút megfogva könnyedén hordozhatóak még porszívózás közben is.

A lépcső és kárpittisztító turbó fej (külön megvásárolható) egy levegő által hajtott hengerkefés fej, mely kis területekhez használható. Felemeli a szőnyeg szálait, és így hatékonyan képes eltávolítani a hajszálakat és a szöszöket és rendkívül könnyű használni. Hatékony tisztítás valósítható meg vele szőnyegen vagy kárpiton. A turbó kefe külön megvásárolható. (lásd. fentebb)

Kárpit és egyéb felületek

Kárpit porszívózásához a porszívóból ki kell vennünk a gégecsövet, és arra csatlakoztathatjuk a kárpittisztító kefét (alap tartozék) - vagy rések tisztításához a résszívófejet (alap tartozék) -, és mivel a porszívócső elég hosszúra nyújtható, ezért messze elérhetünk vele a kárpit vagy más a padlónál magasabban lévő területek porszívózásához. A kárpittisztító fej a tisztítandó felület görbületeinek csökkentésével jóval kényelmesebbé alakítja a kárpittisztítást, és ideális az autótisztításhoz is. Autótisztításhoz az álló porszívót kézi porszívóvá is alakíthatjuk. 

Beépített szívóerőszabályozás

A szívás a fogantyúról fokozatmentesen szabályozható, így a számodra és az adott felület számára legmegfelelőbb beállítást választhaod, legyen szó keménypadlóról, szőnyegről, kárpitról, függönyről, vagy bármi másról, amit porszívózni szeretnél.


Strapabíró, akár a Lego

A Németországban gyártott SEBO porszívók a vastag, megerősített, úgynevezett ABS műanyag házból, alumínium és fém alkatrészekből, acél tengelyekből és csapágyakból, valamint csúcsminőségű motorokból készülnek. Az ABS műanyag rendkívül ütésálló és strapabíró. Sokan leginkább a híres Lego játékokról azonosítják. Ez a játék híres keménységéről és törhetetlenségéről. A SEBO porszívók esetén ez több, mint egy évtizedes felhasználást jelent háztartási használat esetén.

Minden SEBO porszívót teljes mértékben tesztelnek, mielőtt az adott modell elhagyja a gyárat. Független vizsgálatok folyamatosan azt mutatják, hogy a SEBO az egyik legmegbízhatóbb porszívó márka. Így biztos lehetsz abban, hogy ha SEBO-t veszel, akkor a legjobbat veszed.

Gyorsan kibontható kábel

A kábeltartót úgy tervezték, hogy amennyire csak lehetséges, belesimuljon a porszívóba, ezért nem akadályoz bennünket a munkában. A kábel kibontása az erre kialakított elforgatható kábeltartónak köszönhetően csupán egyetlen mozdulat. A 9,5 m hosszú kábel lehetővé teszi a tisztítást nagy távolságon is.

 

Azonnal használható gégecső

A beépített gégecső azonnal készen áll arra, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztítsa. A gégecsőhöz több SEBO fejet lehet csatlakoztatni.

Leválasztható szívóegység

Ha leválasztod a porszívófejet, a Felix átalakul egy könnyű, erős szívóhatású egységgé, amit kézben is lehet tartani, köszönhetően a kényelmesen tartható fogantyúnak. Ideális lépcsők, autóbelsők és kárpitok tisztítására.

Nyélvédő ütköző

A fogantyúnak puha vége van, amelyet arra terveztek, hogy a Felix ne csússzon le, amikor állva neki van döntve bármilyen felületnek, és ugyanakkor megvédje azt az esetleges károsodástól és a felületet is a karcolódástól. A Felix 1 Premium porszívó azonban önmagában is megáll, ha a motoros hengerkefe fej van hozzá csatlakoztatva. Szűrőrendszer

A tiszta beltéri levegő elsőrangú azok számára, akik allergiások, háziállatot tartanak, kisgyermekkel élnek együtt vagy csak pormentes otthont szeretnének.


Allergiaellenes porszívó S-Class kórházi szintű szűrővel

A Felix család háromlépcsős szűrőrendszerrel dolgozik, mely bizonyított hatékonyságú szűrést biztosít. Az összes Felix porszívóhoz gyárilag beépített S-Class szűrő tartozik, mely rendkívül magas, kórházi szintű szűrést biztosít.


A British Allergy Foundation ajánlásával

A British Allergy Foundation tesztjei azt mutatják, hogy a szűrőrendszer a poratka allergének 100%-át eltávolítja, valamint hogy a SEBO porzsákos rendszere rendkívül higiénikus.

Tekintsd meg az ajánlást: A Brit Allergiaellenes Szervezet ajánlása


Háromlépcsős szűrőrendszer

1. lépcső: Ultra Bag porzsák

Az első és legfontosabb lépcső a 3,5 literes Ultra Bag porzsák. A hagyományos papírporzsákokkal ellentétben a SEBO Felix porzívócsalád porzsákja elektrosztatikusan feltöltött mikroszálakból épül fel, melyek magukhoz vonzzák a porszemeket és magukhoz kötik azokat; hasonló módon, mint amikor a tv képernyője vonzza a port. Más porzsákok könnyedén eltömődnek, mert a por nem tud könnyedén átjutni rajtuk. Az elektrosztatikus anyagnak viszonylagosan nyitott textúrája van, mely nem tömődik el, ugyanakkor magához vonzza a részecskéket, így több szennyeződést fog magában tartani, mint más, nagyobb papír porzsákok. A zárható többrétegű porzsák hatékonyan benntartja a baktériumokat, allergéneket és potenciálisan káros anyagokat a biztonságos csere alatt is.

2. lépcső: Motorszűrő

Az elektrosztatikus motorszűrő egyrészt védi a motort, másrészt megszűri a mikroszkopikus porrészecskéket. A Felix motorszűrője a a porzsák alatt helyezkedik el.

3. lépcső: S-Class külső szűrő

Az S-Class szűrő annyiban tér el a közismert (szintén kitűnő hatékonyságú) HEPA szűrőtől, hogy míg a HEPA szűrő szorosan kapcsolódó háló szálakból épül fel, melyekbe a levegő áthaladáskor beszorulhat vagy fennakadhat, addig az S-Class szűrő olyan hálókat használ, melyek nem ilyen szilárdak (így a levegő nem szorulhat be). A szűrő elektrosztatikus tulajdonságai miatt a szűrési hatékonyság rendkívül magas, hiszen a szűrő magához vonzza a részecskéket. Az S-Class szűrő fejlett szűrési rendszert biztosít a Felixnek, egy különleges megjelenéssel párosulva. A külső szűrő nagy területű felületén áramlik ki a levegő és a motor zaját is elnyeli. 1648 cm2-es hatalmas területével még a legfinomabb részecskéket is "elkapja", ami biztosítja, hogy a kifújt levegő tiszta legyen.

Az elektrosztatikus külső szűrő az elektromos motorok által előállított szénport szűri meg, ezzel azt biztosítva, hogy a porszívó által kibocsátott levegő tisztább legyen a helyiség levegőjénél.

Könnyű és higiénikus porzsákcsere

Csak egy porzsákos rendszer tud teljesen higiénikus és biztonságos koszeltávolítást nyújtani. A Felix Ultra Bag porzsákot forradalmian elektrosztatikusan feltöltött gyapjúból készítették, amely mikroszűrést biztosít és eltömődés nélkül képes magába szívni még a finom port is. Az Ultra Bag porzsák könnyen illeszkedik a helyére és szilárdan ott marad a porszívó tetejének bezárását követően is. A beépített zárósapka biztosítja, hogy csere közben is minden kosz és por benne maradjon a zsákban.

SEBO - Németországban gyártva

Az első SEBO porszívó 1978-ban készült professzionális szakemberek magas igényeihez tervezve: innovatív technológia, precíz tervezés és kivitelezés, ergonomikus és energiahatékony megoldások jellemezték (és jellemzik a mai napig). A német SEBO Stein & Co. vállalat hengerkefés porszívóival nagyon gyorsan piacvezetővé vált a kereskedelmi szektorban. A SEBO egyet jelent a technikai innovációval és intelligens megoldások megvalósításával minden apró részlethez. Az SEBO-nak ma már számos ötlete viszonyítási alapként szolgál az elsőosztályú porszívók piacán. Ilyen például a szabadalmaztatott Airbelt ütközésvédő légöv vagy a beépített és kivehető szívócső.

A SEBO porszívókat úgy optimalizálták, hogy mindenféle padlótípust hatékonyan lehessen velük porszívózni, legyen szó akár kárpitról, akár keménypadóról. A SEBO porszívók technikailag kifinomultak és tökéletesítettek, tartósak, könnyű használat és funkcionalitás jellemzi őket. A SEBO porszívók Németországban, Velbertben készülnek, valamint már több, mint 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhetnek.

 

A szőnyegtisztítók a SEBO-t ajánlják…

…és nem csak a vörös szőnyegekre. Bár sok fontos személy folyosóját tisztítja a SEBO, a SEBO-val való takarítás biztosítja, hogy minden szőnyeg vagy parketta tartós maradjon és megtartsa szépségét, legyen az a Fehér Házban, vagy akár Budapesten!

Termékspecifikációk
Színek
Súly
7 kg
Teljesítmény
700 W (motor) + 175 W (motoros hengerkefe)
Doboz tartalma
1 db alap készülék, 1 db deluxe kombinált szívófej, 1 db résszívófej, 1 db kárpittisztító fej, 1 db motoros hengerkefe fej, 1 db porzsák, 1 db S-Class szűrő, 1 db motorszűrő
Anyaghasználat
ABS műanyag ház
Zajszint
79 dB(A)
Elektronikus teljesítményszabályozó
Fogantyún
Hatósugár
10,5 m
Kábel hossza
9,5 m
Szűrőrendszer
Háromszoros
Szűrő típusa
S-Class kórházi tisztaságú levegőszűrő
Motorok száma
2
Felszívható anyagok
száraz
Portárolás
3,5 literes porzsák (három rétegű Ultra Bag™)
Fej szélessége
28 cm, 31 cm
Porszívó kivitel
Álló porszívó
Cikkszám
90811SE
TOP termékek
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu arfalo.hu arkoz.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac